• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Zagrebačka Mladež HČSP-a sve jača i brojnijaIMG_2262

Dana 7. siječnja 2014. u stranačkim prostorijama u Zagrebu održana je prva ovogodišnja sjednica Gradskog odbora Mladeži HČSP-a grada Zagreba. Sjednicu je otvorio i vodio predsjednik GO Marko Raič, a zapisnik je vodila tajnica GO Nikol Malić. GO je za novog dopredsjednika izabrao Tomislava Mitra, nakon što je zbog privatnih obaveza Domagoj Kožul na tu funkciju podnio ostavku.

Na inicijativu predsjednika Mladeži HČSP-a Frane Čirka napravljena je revizija povjerenika Mladeži HČSP-a za sve zagrebačke gradske četvrti. Za gradske četvrti imenovani su ili potvrđeni sljedeći povjerenici: Juraj Bälën – Novi Zagreb – istok, Jelena Mamuzić – Novi Zagreb – zapad, Marko Šljivac – Brezovica, Marin Šimić – Sesvete, Zvonimir Vukić – Gornja Dubrava, Marko Raič – Pešćenica-Žitnjak, Luka Malić – Maksimir, Tomislav Mitar – Gornji grad – Medvešćak, Domagoj Mužević – Donji Grad, Tomislav Gregorin – Podsljeme, Domagoj Koružnjak – Črnomerec, Ivan Grubišić – Trešnjevka – sjever, Luka Brnadić – Trešnjevka – jug, Antonio Matošević – Podsused-Vrapče, Dujo Renić – Stenjevec. Za gradske četvrti Donja Dubrava i Trnje povjerenici će biti imenovani nakon dodatnih konzultacija s podružnicama tih gradskih četvrti. Ustrojna revizija pokazala je da je Mladež HČSP-a organizirana i aktivna u svih 17 gradskih četvrti, te da je svakim danom sve jača i brojnija.

Gradski odbor Mladeži također je donio vrlo važne odluke na temu financija, a raspravilo se i o mnogobrojnim najavljenim aktivnosti Mladeži u ovoj godini. Donijeta je i odluka o nastavku “aktivnog petka” na kojemu se održavaju rasprave, druženja i predavanja. Stoga, pozivaju se svi članovi i oni koji su zainteresirani za rad u Mladeži HČSP-a da dođu petkom u 19.00 sati u stranačke prostorije u Tratinsku 2.

Bog i Hrvati!

IMG_2261

IMG_2260