• Twitter
  • Facebook
  • Feed

TEROR ANTIFAŠISTIČKIH GADOVAU Dicmu Donjem ubijeno je 250 ljudi. Čak 195 ubili su partizani, preostalih 55 Njemci i Talijani. Ustaše nisu ubili nikoga. Antifašisti gadovi sada imaju obraza prozivati Katoličku crkvu, a ubili su 663 svećenika u Hrvatskoj

U župi Dicmo Donje živjelo je u vrijeme Drugog svjetskog rata manje od 2000 stanovnika. U ratu ih je stradalo oko 250. Partizani su ubili i u jame pobacali 195 osoba, od ustaša i domobrana, pa do civila, žena i djece. Većinu iza rata i bez suda. Preostalih 55, stradalo od Nijemaca i Talijana. Ustaše nisu ubili niti jednoga. Godinama su gadovi sakrivali pravu istinu o žrtvama i krvnicima. Sada je objavljena knjiga sa preciznim popisom imena i opisom smrti svih žrtava. Hoće li itko odgovarati za ove i ostale žrtve komunističkih gadova?

Komunizam je neizlječiva bolest, a hrvatski antifašisti su zaraženi prijenosnici te neizlječive bolesti, pa Hrvatskoj prijeti epidemija. Umjesto da budu izolirani i liječeni, stari, senilni a od zloćina i mržnje inficirani antifašisti, svoju bolest prenose na zdrave, naivne, mlade ljude koji nesvjesno postaju kliconoše te neizlječive bolesti.

Oni ubojice stotina tisuća nevinih Hrvata kojima je jedini grijeh bio što su voljeli svoj narod i svoj dom, nakon što im je u ime pomirenja oprošteno zlo koje su počinili, drsko se nameću kao moralne veličine, duhovni suci, vitezovi pravde i poštenja i jedini tumači istine.

Oni ubojice 663 svećenika imaju obraza prozivati Katoličku crkvu i tražiti njenu ispriku. Zašto i komu bi se Crkva trebala ispričati? Valjda zato što je uvijek bila na strani svoga naroda za razliku od njih komunističkih izdajnika. Valjda zato što je i 1941 i 1991 podržavala hrvatsku neovisnost i samostalnost, za razliku od njih koji su bili i ostali protiv svake ideje hrvatske slobode i neovisnosti.

Fumić jedanaestogodišnji, a Mesić sedmogodišnji partizan

Povod povampirenom crvenom fašizmu za najnoviju provokaciju je «jasenovački mit». Logor je to o kojemu nije dopušteno govoriti istinu. Mit kojega je zabranjeno istraživati stručno i znanstveno. Mit zbog kojega je Tuđman kao partizanski general išao u zatvor. Mit kojim se ušutkavaju Hrvati. Mit o broju ubijenih, koje izmišlja kako tko želi, prepun lažnih žrtava ubijenih diljem domovine a upisanih u Jasenovac, koji je kao logor smrti bio otvoren godinama iza rata.

Koliko se Jasenovac preuveličava toliko se Bleiburg, Macelj, Križni putovi umanjuju, iako se svakodnevno otkrivaju rovovi i grobovi prepuni kostiju ubijenih, zaklanih, mučenih hrvatskih rodoljuba koje su gadovi ubijali bez suđenja a nakon završetka rata. Mnoge činjenice su izašle na vidjelo, imena mnogih zločinaca se znaju, podnesene su i kaznene prijave protiv ubojica odreda tzv. narodnih heroja, ali gadovi sprječavaju sudske postupke i znanstvene istrage jer se boje istrage, istine i odgovornosti. Tko su začetnici provokacije? Ivan Fumić Rođen 26. 12. 1930. jedanaestogodišnji partizan a dugogodišnji predsjednik antifašista. Stipe Mesić rođen 24. 12. 1934 godine kao sedmogodišnjak borac «NOB- a» koji trenutno uživa imunitet za sve laži, izdaje i zlo kojima inficira okolinu. Sve u ime gada nad gadovima koji uživa sve posmrtne počasti u Hrvatskoj, jer se po njemu još zovu ulice, trgovi, društva udruge, iako je na listi najvećih krvnika dvadesetog stoljeća.

Zlo crvenog fašizma očito nije javno prepoznato pa ni osuđeno zločinci nisu imenovani, gadovi su na svim funkcijama, pa nije čudno što opet dižu glave, lažu, vrijeđaju i prijete uvjereni kako su zavladali cijelim društvom i kako im se nitko ne može oduprijeti. Je li došlo vrijeme nakon trpljenja pedesetogodišnjeg komunističkog terora, eliminirati ih napokon iz javnog života? Je li vrijeme nakon petnaestak godina života u samostalnoj državi, naivnog oprosta gadovima za sve zlo koje su činili hrvatskom narodu, podvući crtu i ne dopustiti im daljnje činjenje zla? Je li trenutak da se zdravi usprotive bolesnima? Hoćemo li napokon svi zajedno i ozbiljno provesti lustraciju komunističkih, antifašističkih gadova iz javnog života ili će mo se kukavički povući pred zlom dopustivši da istina opet potone u polustoljetnu tamu?

Kada jedan pokret kao što je komunistički ostavi iza sebe toliko krvi, smrti, logora, progona a zasnovan je na klasnoj borbi, diktaturi, uništenju neprijatelja a posebno Crkve i nacije, onda zaista treba biti luciferski pokvareni gad i podlac pa javno podržavati taj pokret, taj zločin i te nositelje. To je moguće jer u Hrvatskoj nije zabranjena i kažnjiva ideja komunizma, a Tito nije proglašen ratnim zločincem, niti su zabranjene komunističke partije, udruge i društva. Naivno je bilo ostaviti taj metastazirani karcinom u svim porama vlasti i odlučivanja. Zato danas slušamo laži privilegiranih lažnih antifašističkih gadova. Umjesto šutnje i poniznog života u ukradenim vilama i nezasluženim mirovinama, oni svojom mržnjom, vrijeđajući zdrav razum, provociraju i još jednom ponižavaju žrtve i njihove potomke. Do kad će mo mazohistički slaviti i štititi » osloboditelje» koji su nas 1945.» oslobodili» Hrvatske i slobode?

Hrvatski list – 01. svibnja 2008 Luka Podrug