• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Srbi su civilizacijska sramota za cijeli svijetDodik je novi Milošević, i ako ga se ne zaustavi izazvati će novi još krvaviji rat u Bosni a i šire

Srpskim zlodjelima nad hrvatskim narodom nema kraja. Nije im dovoljno što im hrvatska vlast zbog toga što su od nas izgubili rat, isplaćuje enormne novčane iznose, kupuje stanove, dijeli preko 200.000 nezasluženih mirovina, nego sada traže odštetu i za izmišljeni genocid u Jasenovcu. Srbi su izvršili genocid nad Hrvatima nakon završetka Drugog svjetskog rata, Srbi su izvršili agresiju na Hrvatsku i 1991. isto kao što su ustali i protiv NDH kao države, a nisu ustali protiv režima, kako oni lažu.

Vrhunac licemjerja je da za sve monstruozne zločine nemaju niti malo kajanja, nego drsko traže odštetu zbog toga što su oni nas poubijali. Srbima se očito svidio parazitski život na račun Hrvata, a Dodikova “država”, se nalazi na povijesnom hrvatskom prostoru i u potpunom je bankrotu, pa sada žele napuniti proračun pomoću onoga što jedino znaju, a to je vječna srpska laž.

Jadan je narod koji za susjede ima Srbe, jer gdje su oni tu mira nikada ne će biti. Pozivamo hrvatsku vladu da se urazumi, i da Srbima odmah obustavi sva plaćanja, da poništi sva rješenja o dodjeli stanova i da im ukine mirovine. Ako smo ispali najluđi narod u povijesti čovječanstva stoga što smo Haagu izručili svoje generale, ne moramo to dodatno potvrđivati time što jedini isplaćujemo ratne reparacije onima koji su nas napali i koje smo na frontu pobijedili.

“NA 5. MEĐUNARODNOJ konferenciji o Jasenovcu, koja se održavala u Banjoj Luci, usvojena je Deklaracija u kojoj se traži od Hrvatske da prihvati povijesnu odgovornost za genocid nad Srbima, Židovima i Romima koji je u 2. svjetskom ratu počinila NDH”.

“U Deklaraciji piše da bi u Hrvatskoj, Srbiji i BiH trebalo odrediti isti dan kao “znak sjećanja na žrtve genocida NDH”. Uz to se od sadašnjih hrvatskih vlasti traži da u razumnom roku isplate pravednu odštetu žrtvama i njihovim potomcima. Sudionici Konferencije su zaključili da su zločini ustaša i NDH nad Srbima, Židovima i Romima bili “smišljen i planiran genocid, na način kako je to definirano Konvencijom UN.a o sprječavanju i kažnjavanju zločina iz 1948. godine”, pišu srpski mediji”.

“Jedina zemlja u 2. svjetskom ratu u kojoj su postojali logori za istrebljenje djece ”

“Pišu da je NDH bila jedina zemlja u kojoj su tijekom 2. svjetskog rata postojali koncentracijski logori za istrebljenje djece te da je u Staroj Gradiški, Jasenovcu, Uštici, Jablancu, Gornjoj Rijeci kod Križevaca i Lobogradu prema nepotpunim istraživanjima ubijeno 42 791 srpsko dijete, 5 737 romske i 3 710 židovske djece. Deklaraciju će poslati parlamentima svih zemalja, a među prvima će je dobiti države bivše Jugoslavije”.

Ovakve monstruozne laži može izmišljati samo onaj tko je to radio i tko dobro zna zanat. Zaklati nemoćne i razoružane to je “čuveno” srpsko junaštvo. Srpsko junaštvo ravno je njihovu osjećaju za istinu.

U Zagrebu, 25. svibnja 2011. Josip Miljak, predsjednik

Nema komentara