• Twitter
  • Facebook
  • Feed

SRAM VAS BILO LICEMJERI !Tko je i zašto pokrenuo političko, medijsku buru oko samo jedne u nizu sramotnih presuda suda u Haagu? Medijske prostitutke, tzv. nacionalne moralne vertikale i politički konvertiti koji godinama za Judine škude opslužuju taj sramotni sud. Zašto to rade sada, a šutjeli su na neusporedivo sramotnije presude i optužnice. Naravno samo radi izbora. Vjeruju kako će opet prevariti narod. Sve ove godine provodili su akcijske planove i naloge britanske obavještajne službe, locirali, hapsili i transferirali u tamnice sve junake, branitelje pa i novinare, a sada su odjednom šokirani, iznenađeni, zaprepašteni. Sram vas bilo, licemjeri, sluge i poltroni. Koga je iznenadila ova presuda? Slijepce, maloumne ili haaške suradnike u hrvatskoj vlasti i medijima. Mesić je zgrožen, Sanader šokiran. Drže nas budalama, makar one među nama koji vidimo, razumijemo i govorimo. Godinama su izrugivani svi koji pokušavaju slijepcima reći istinu koju oni ne žele čuti. Istinu da je Ante Gotovina junak a ne zločinac, da je Stipe Mesić izdajnik a ne predsjednik, da je Domovinski rat svetinja a ne zločin, da je Carla Del Ponte predstavnica zločinačkog pothvata a ne sinonim pravde, da je Haaški sud civilizacijska sramota a ne vrhunac pravednosti, da je vlada marionetska a ne hrvatska, da je hrvatskim junacima mjesto u vlasti a ne u zatvorima, da je četnicima mjesto u zatvoru a ne u vlasti, da medijski plaćenici zagađuju prostor a ne šire vidike slobode… itd. itd.

Na žalost, u ovoj zemlji slijepih vid je kontrarevolucija. Sva bijeda hrvatske izdajničke politike izišla je na vidjelo. Optužnica protiv Gotovine milijun puta je opasnija za Hrvatsku od ove cinične presude, ali je nisu rušili ni Mesić ni Sanader. Naravno jer su kao marionete sukreirali tu istu optužnicu, kojom je Hrvatska optužena za zločinački pothvat i etničko čišćenje, a kako su se ponašali, podsjećam na nekoliko primjera. Hrvatska čista stranka prava je još u rujnu 1999 godine podnijela Ustavnom sudu tužbu protiv Zakona o suradnji sa Haaškim sudom, a slavni Ustavni sud još šuti. Ruanda je tražila i dobila izuzeće Carle Del Ponte, a Hrvatska ju još slavi kao božanstvo. Stožer za obranu digniteta Domovinskog rata je prikupio preko 400 00 potpisa za obvezujući referendum o suradnji sa Haagom, koji nikada nije proveden, a HSP sada skuplja predizborne potpise za istu stvar. Uvjeren sam da bi u Hrvatskoj vukovarski krvnici dobili manje kazne nego u Haagu, a možda bi završili i u Saboru, ali zato Mladen Bajić hrvatske branitelje tuži, a spomenke u Splitu, partizanke u Rijeci, poslušnici u Zagrebu i Osijeku ih sude, po političkom nalogu po kojemu svaki mora biti osuđen unaprijed onako kako to mediji objave prije suđenja. Ponavljaju se suđenja, mijenjaju suci, montiraju svjedoci, četnici, agresori kojima se bezgranično vjeruje, sve dok se ne izreče već prije određena presuda. Haaške optužnice protiv hrvatskih generala napisane su u Zagrebu, tamo su određeni podobni za suđenja, tamo su zaštićeni JNA kadrovi, pa i onda kada su kao provokatori davali pismene naloge za zločine. To je danas jasno i idiotima. Izbori su pred nama. Licemjerni i lažljivi hrvatski političari se zgražaju nad očekivanom presudom, posjećuju Vukovar, liju krokodilske suze, uvjereni kako će opet prevariti narod. Prečesto u životu šef mafije nakon što ubije protivnika drži i govor na njegovom pogrebu.

Tko danas u Hrvatskoj drži vatrene govore protiv jedne sramotne presude? Oni koji su lažno svjedočili, krivotvorili dokaze protiv Hrvatske, oni koji su locirali i trnsferirali, oni koji krše Ustav i sprječavaju referendum, oni koji diktiraju i dirigiraju sudovima koji moraju osuditi svakog osumnjičenog branitelja, a osloboditi svakog osumnjičenog četnika… jer to od njih traže njihovi vlasnici i gospodari, koji su ih instalirali na vlast kao svoje marionete. Kako nakon svega nema nikoga u Saboru tko će tražiti ostavku predsjednika i odgovornost premijera, ako nitko ne traži ukidanje sramotnoga suda u Haagu, poništenje optužnice i trenutačno puštanje Gotovine i obustavu svih postupaka protiv hrvatskih branitelja, onda treba iz korijena mijenjati ljude i politiku, promijeniti ekipu koja igra za protivnika i postaviti pobjednički tim. Pobjednički tim može biti samo hrvatski tim, a njega ne mogu izabrati slijepci već ponosni, razumni ljudi koji vide, razumiju i pamte- posebno izdaju i prijevaru.

Hrvatski list, 04. listopada 2007. godine Luka Podrug