• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Progon hrvatskih branitelja se nastavlja!Hrvatski ratnici za proslave pobjede! Koliko će još dugo podnositi šikaniranje i torturu od strane odnarođene vlasti???

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Hrvatska čista stranka prava ovim putem želi ukazati i upozoriti hrvatsku javnost da progon hrvatskih branitelja od strane isntitucija republike Hrvatske, koji traje već duže vrijeme, ne samo da nije prestao nego se zadnjih dana i intenzivirao. Nažalost, tek rijetki od njih uopće žele govoriti o tome, a još je žalosnije što to ni za koga u ovoj državi, od medija do politike, više nije vijest.

Koliko se ova suvremena hrvatska država sa ovom i ovakvom Vladom uistinu razlikuje od komunističke Jugoslavije, najbolje svjedoči činjenica da je osnovna razlika u postupanju tadašnje milicije i današnje policije tek u terminologiji, pa su tako famozni “informativni razgovori” postali “obavijesni”, no metodologija i svrha ostala je – ista.

Masovni “informativni razgovori” koji se ovih dana provode po policijskim postajama svjedoče kako su nisko na ljestvici ljudskog dostojanstva pale sve institucije ove države, uključujući i policiju.

U nastojanju da se zemlje pokloni pred noge europskih moćnika, vladajuća garnitura još jednom, po tko zna koji put stavlja na stup srama istinske heroje i arhitekte ove države, koji su u njezine temelje ugradili ono najsvetije što su imali – vlastite živote.

Svaki put kada haaški tužitelj posjeti Zagreb i svojim bahatim držanjem u simbolima naše državnosti do kraja posrami državu koja ga je ugostila, po terenu krenu hajke na branitelje. Što sve Hrvatska neće učiniti ne bi li zatvorila famozno poglavlje 23? Gdje je granica neutaživosti naših istinskih neprijatelja? 23.000? 230.000. Nema cijene koju Hrvatska neće platiti jer je EU cilj bez premca i cijene.

Već smo svjedočili kako se suđenja hrvatskim vojnicima i nakon pravomoćno dokazane nevinosti iznova poništavaju i ponavljaju sve do osuđujuće presude. Tako se hrvatska država pretvara u aparat koji progoni vlastite građane zbog sporadičnih zločina dok masovne egzekucije i genocid nad vlastitim narodom kao da ne spada u njezinu nadležnost.

Uvijek kada EU, ta sveta krava hrvatske političke oligarhije zamuče, na njezin oltar spremno se žrtvuje sve, jer za zajednički ulazak zapadnog Balkana ne smije biti žrtve i agresora već samo jedna velika sretna anacionalna obitelj u kojoj će se Hrvati poput kapi u moru naprosto utopiti.

Najnoviji postupci hrvatske policije, tek nekoliko tjedana nakon sramne presude generalima Gotovini i Markaču, a naravno i hrvatskoj državi, svjedoče ne samo o njezinom odnarođenom karakteru i poslušničkom mentalitetu, nego dokazuje kako tobožnja “izlazna strategija” haaškog suda zapravo predstavlja tek početak progona hrvatskih branitelja, odnosno kako sezona lova tek započinje i trajat će dok se u okove ne bace svi istaknutiji ratnici Domovinskog rata do zadnjeg vojnika čija je čizma stala na tlo SAO Krajine. Ne podsjeća li to tako bolno na poratne mjesece 1945. godine?
“Tko ne pamti iznova proživljava”, a mi Hrvati postali smo narod totalne amnezije.

Šibenik, 24. svibnja 2011
Dalibor Durdov, dopredsjednik HČSP-a