• Twitter
  • Facebook
  • Feed

PREMINUO JOSIP MILANOVIĆ PREDSJEDNIK PODRUŽNICE HČSP-a OSIJEK07. ožujka 1963. – 03. srpnja 2023.

Tužnog srca javljam da je nakon teškog moždanog udara 03. 07. 2023. preminuo naš dugogodišnji član stranke, predsjednik podružnice HČSP-a Osijek, povjerenik za Osječko-baranjsku županiju, pročelnik HČSP-a za hrvatske branitelje i hrvatski dragovoljac Josip Milanović.

Josip  je rođen 1963. godine i bio je dragovoljac Domovinskog rata u mirovini. Josip je bio izniman i vrijedan domoljub, ali i pravaš te je njegovo djelovanje na tom području neupitno što je dokazao kroz bezbroj braniteljskih i pravaških tribina te akcija kako bi se pružila adekvatna pomoć braniteljima i stradalnicima iz Domovinskog rata.

Uz sve spomenuto Josip je bio i umjetnik. Radio je izložbe, a od prodaje svojih maketa novac je davao za pomoć obespravljenim hrvatskim braniteljima i u dobrotvorne svrhe općenito.

Posljednji ispraćaj dragog nam Josipa biti će u petak 07. 07. 2033. U 9:00h na Centralnom groblju u Osijeku uz vojne počasti.

U svoje i ime članova Glavnog stana HČSP-a upućujem ožalošćenoj obitelji, rodbini, prijateljima, suborcima i znancima izraze iskrene sućuti, a vitezu Josipu Milanoviću neka je laka hrvatska gruda za koju je dao svoju mladost, zdravlje i volio je više od života.

Počivaj u miru Božjem dragi prijatelju i brate.

Davor Trbuha

HČSP