• Twitter
  • Facebook
  • Feed

PREDSJEDNIK STRANKE DAVOR TRBUHA OBIŠAO I NAJJUŽNIJE PODRUŽNICE HČSP-a DUBROVNIK I KONAVLEDana 09. kolovoza 2019. predsjednik stranke Davor Trbuha obišao je i naše najjužnije podružnice HČSP-a Dubrovnik i Konavle.
Nakon što je nedavno uspješno organizirao i ustrojio stranku u Splitsko-dalmatinskoj županiji uputio se i prema Dubrovačko-neretvanskoj županiji gdje stranka ima svoje podružnice: Metković, Dubrovnik, Konavle i Vela Luka.
U razgovoru predsjednika stranke i predsjednika podružnice HČSP-a Dubrovnik Pere Jakobušića poseban naglasak stavio se na jačanje stranke u gradu Dubrovniku, ali i na postojeće podružnice HČSP-a na području Dubrovačko-neretvanske županije. Zbog puno posla tjekom sezone u i oko turizma pogotovo u samom Dubrovniku dogovoren je susret u 11. mjesecu ove godine kada se bude ponovo uz Božju pomoć ustrojilo i Županijsko vijeće HČSP-a Dubrovačko-neretvanske županije.
Posjetio se i Srđ gdje se kod velikog kamenog križa zapalila svijeća za sve poginulu branitelje Dubrovnika, za bojovnike HOS-a kao i pripadnike drugih postrojbi HV koji su poginuli zauzimajući sam Srđ na kojem su u tjeku okupacije i agresije na Dubrovnik u Domovinskom ratu bili smješteni četnici i JNA te su danonoćno granatirali Dubrovnik.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP