• Twitter
  • Facebook
  • Feed

PREDSJEDNIK HČSP-a DAVOR TRBUHA ČESTITAO BOŽIĆ I NOVU 2022. GODINU 

Svim Hrvaticama i Hrvatima u domovini i diljem svijeta, svi dužnosnicima, članicama, članovima i simpatizerima HČSP-a, Vašim obiteljima, vjernicima i ljudima dobre volje, a posebno dragovoljcima i braniteljima iz Domovinskog rata od srca želim čestit i Blagoslovljen Božić te uspješnu i sretnu Novu 2022. godinu u ime Hrvatske čiste stranke prava i svoje osobno.

Probajmo u ovo blagdansko vrijeme koliko je mogće zaboravi na sve ovo ružno i zlo koje nas je zadesilo. Vjera u Isusa, Njegovo rođenje, dolazak i njegova blizina može odagnati svako zlo i nevolju. Zato kao nacija sabrana u vjeri, Kristu i zajedništvu možemo pobjediti svako zlo, posebno ovo koje nam je nametnuto kroz “Covid 19 virus”, a vjerujte mi da budemo kao i u Domovinskom ratu.

Nadalje Božić govori o ljubavi koju Bog ima prema nama. Božić je blagdan Božje ljubavi koja je sišla na zemlju za svakoga od nas, kako se nitko na ovoj zemlji ne bi osjećao sam, napušten, nesretan.

Neka ove riječi nade i utjehe budu upućene prvenstveno siromašnima, nezaposlenima i nesretnima te velikom broju od preko 300.000 Hrvatica i Hrvata koji su u samo nekoliko godina na našu veliku žalost napustili domovinu i otišli u potragu za boljim životom u tuđinu. Uz želje da se što prije vrate u svoju domovinu Hrvatsku.

Predsjednik HČSP-a

Davor Trbuha