• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Poštenje vs. korupcija21. studenoga – Veleizdaji, korupciji, nemoralu, prijevari i lažima koje oslikavaju današnju hrvatsku politiku HČSP suprotstavlja se istinom, domoljubljem, bogoljubljem, dostojanstvom, poštenjem i dosljednošću, rečeno je na skupu te stranke u Splitu. HČSP ističe da su za njih životni interesi naroda iznad svih osobnih, pojedinačnih i posebno stranih interesa.

“Možemo naći bezbroj lažnih obećanja koje možete naći u svim strankama i efektno odavde vama obećavati velike plaće, puno posla, puno novca i sva čuda Božja, a onda kad nas izaberete, kad vas dobro prevarimo, kao što vas većina prevari, kazat ‘što vam ja tu mogu’. Znate što vam mi obećajemo za razliku od svih ostalih? Mi vam obećajemo da će prvi zakon koji ćemo donijeti biti zakon o općoj amnestiji hrvatskih branitelja, istog dana svi će bit pušteni na slobodu”, istaknuo je Luka Podrug.

Nude i traže ljude čistih ruku, odlučne, dosljedne i neovisne koji su voljni uložiti napor i žrtvovati se, bez obzira na cijenu, za dobro, poštenje i čestitost, jer jedino to može spasiti Hrvatsku koja je u ozbiljnoj gospodarskoj, socijalnoj, a posebno moralnoj krizi.

“Nisam siguran da su svi ljudi voljni i da su sposobni razlikovati zlo od dobroga, niti da su voljni uložiti napor, ja sam uvjeren. Povijest pokazuje da hrvatski čovjek to može zahvaljujući onome što je stvorilo civilizaciju i kulturu u Hrvata, a to je naša Katolička crkva”, naglasio je Branimir Lukšić.