• Twitter
  • Facebook
  • Feed

POMAK u Splitu podržao Glasnovića: On je penicilin za one koji su podržali lex PerkovićPomak-Glasnović-1
Ovo nije Hrvatska, ovo je Croslavija i tu vladaju skojevci, kleptokrati i bivši članovi Komunističke partije, smatra Željko Glasnović

Članovi koalicije POMAK (HČSP, HSP, OS, ABH) u Splitu su u četvrtak dali podršku Nezavisnoj listi Željka Glasnovića u XI. izbornoj jedinici, a Glasnović je odlučio uzvratiti istom mjerom i podržati Luku Podruga u X. izbornoj jedinici. Podrug je rekao da su odlučili dati podršku Glasnoviću jer su procijenili da on može zastupati njihove interese i da ima ozbiljne šanse ući u Sabor

– Podržavamo ga zato što je čestit čovjek, zato što je Hrvat, zato što je general, što je neovisan, zato što je u ovom kratkom razdoblju u sazivu Sabora pokazao što znači biti čovjek u Hrvatskom saboru. Hrvatskoj treba u prvom redu ljudi i to slobodnih, neovisnih o interesima financijskih grupa, stranih kompanija ili medijskih moćnika koji kupuju zastupnike najčešće prije, za vrijeme i nakon izbora – obrazložio je Podrug te dodao kako će se, ako i oni s Glasnovićem uđu u Sabor, zalagati da se ime promijeni u Hrvatski državni Sabor.

Pozvao je birače da glas daju Glasnoviću jer je uvjeren da je on dovoljan da se u Hrvatskoj započne s korjenitim promjenama.

– Ima ona biblijska koja kaže da je jedan čovjek dovoljan da promijeni svijet, a mi želimo dokazati da je Hrvatskoj dovoljan jedan čovjek za promjene. Da je Hrvatska zdrava država, ni Zoran Milanović, ni Vesna Pusić, ni jedan saborski zastupnik koji je glasao za zločinački zakon lex Perković se ne bi uspio kandidirati na ovim izborima, a kamoli biti izabran. Za sve njih je, po našem mišljenju, je Željko Glasnović penicilin – zaključio je Podrug.

Glasnović je pohvalio Podruga i kazao kako je počašćen potporom POMAK-a.

– Luka Podrug je istinski pravaš koji istu stvar govori već 20 godina. Samo takvi patrioti su blokeri mainstream medijima. Postoje patrioti okupljeni u koaliciju Pomak. Glasat ćemo za njih ako hoćemo istinsku promjenu, ako hoćemo razbiti medijsku blokadu i izaći iz Croslavije, jer ovo danas nije Hrvatska država, ovo je država bez hrvatskog sadržaja, tu vladaju skojevci, kleptokrati i bivši članovi Komunističke partije, a mi s takvim ljudima ne možemo naprijed – rekao je Glasnović.

01.09.2016. u 16:47h
INES BRAJEVIĆ, dalmacijanews.hr

user comment

user comment


user comment

user comment


user comment

user comment