• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Podrška HČSP-u koja sokoli srce i jača duhPredraga braćo i sestre pravaši, obraćam Vam se kako bi Vas ohrabrio, pohvalio i zaželio nastavak uspješnog djelovanja protiv bujice zla, laži i nemorala koja zadnjih dana napada umove i srce Hrvata želeći nas učiniti robovima i slugama izopačenog poretka kakav vlada velikim dijelom svijeta.

Vi znate da se oni ne bore za prava manjina, konkretno izopačenih homoseksualaca, već se oni bore za institucionalizaciju perverzije i zla kojoj je krajnji cilj uništenje morala i katolika u Hrvatskoj. U ovim teškim trenucima relativizma i svakojake moralne dekadencije pokazali ste zavidnu razinu spremnosti na obranu naših vrijednosti i javnog morala na čemu vam čestitam još jednom.

Svjestan sam koja progonstva trpite i s kojom silinom se obrušavaju na Vas uz svekoliku pomoć medija, kvazi boraca za ljudska prava i državnih institucija čiji čelnici su poput modernih Juda, kupljenih za šaku slave i nešto kuna. Kao nekoć prvi kršćani koji su bili ubijani i zatvarani stojite poput čvrstog bastiona obrane o koji se razbija sotonska soldateska pod krinkom ljudskih prava i sloboda i lažnih vrijednosti.

Zatvarani i proganjani pravaši sjeme su i plodno tlo na kojem raste cvijet pravaške misli i djelovanja zato se nedajte obeshrabriti i ne malakšite. Budite svjesni da iza Vas stoje mnogi koji Vas podržavaju i kojima ulijevate nadu da zlo neće pobijediti. Od iznimne je važnosti da se za Vas još više čuje jer je vaše djelovanje pobudnica mnogim uspavanim Hrvatima koje otrov zle demagogije drži u polusnu.

Ozarena lica dočekao sam vijest da pozivate građane Zagreba na prosvjed protiv parade nakaza, koja se ima održati uskoro u našem glavnom gradu i srcu naše domovine.

U trenutku kada budete marširali za naš dom praćeni zmijskim pogledima dušmana sjetite se da niste sami i da mnogi duhom koračaju uz Vas, a koji žive u ostalim dijelovima naše domovine i u inozemstvu.

Zbijte redove i pokažite da nas pravaša i branitelja domovine još uvijek ima i da nas nisu uništili. Koračajte odlučno i glas vaš neka siječe poput mača. Suzdržavajte se od nasilja i ustrajte do kraja. Split i Dalmacija stoje uz Vas.

Bog vas blagoslovio!

Dne, 15. lipnja 2011 Pravaš

PS: Viribus unitis

Nema komentara