• Twitter
  • Facebook
  • Feed

OSNIVAČKI ZBOR PODRUŽNICE HČSP-a KOPRIVNICA ZA PREDSJEDNIKA IZABRAN DEAN LUKIĆDana 06. studenog 2021. godine u Koprivnici je održan Osnivački zbor podružnice HČSP-a Koprivnica kojeg je pripremio dosadašnji povjerenik Dean Lukić. Kao stranka iznimno smo ponosni da smo i u ovom djelu lijepe naše domovine uspjeli ustrojiti podružnicu s obzirom koliko je bilo teško i kada znamo kako većina u gradu Koprivnici, ali i županiji diše.

Za predsjednika podružnice izabran je Dean Lukić.

Za dopredsjednika podružnice izabran je Zvonko Ciglar.

Za tajnika podružnice izabran je Marko Punčec.

U Izvršni odbor podružnice izabrani su: Jasmina Belković, Nenad Terzić, Dragan Lukić i Andrea Lukić.

Na početku Zbora odlušana je Hrvatska himn, a minutom šutnje odana je počast svim hrvatskim vitezovima koji su dali svoje živote za Hrvatsku u svakom njenom povijesnom trenutku s posebnim naglaskom na Domovinski rat.

Novoizabrani predsjednik podružnice HČSP-a Koprivnice pozvao je sve domoljube i pravaše koji žele koračati putem dosljednosti, ustrajnosti te biti uistnu na pravom pravaškom putu da se priključe HČSP-u koji nije na prodaju i sa figom u džepu što smo dokazali kako na državnoj tako i na lokalnoj razini proteklih godina.

Prisutnima se obratio i predsjednik stranke Davor Trbuha te im čestitao na novo izabranim dužnostima te im zaželio puno sreće, uspjeha i mudrosti u daljnem radu za HČSP, Koprivnicu i Hrvatsku.

Na kraju Zbora odslušana je himna HČSP-a “ Hrvatska je nama svetinja i amen”

Kontakt: Dean Lukić 099 6863 769

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP