• Twitter
  • Facebook
  • Feed

OPTUŽNICAOPTUŽNICA

Kojom optužujemo bivšeg Predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića ( izdajnika, špijuna i krivokletnika), sadašnjeg Predsjednika Ivu Josipovića ( jugonacionalista i širitelja brastva i jedinstva), Vladu Republike Hrvatske (Marionetsku, izdajničku i služničku), vodstva stranaka HDZ, SDP, SDSS, HNS, IDS, i njihove hrvatofobične medijske hijene za sudjelovanje u sustavnim krivotvorinama, lažima i kriminalizaciji prvog Hrvatskog Predsjednika dr. F.Tuđmana i čitavog Domovinskog rata. Optužujemo Vas za utamničenja naših pobjedničkih Generala, časnika i dočasnika Hrvatske vojske, koji trunu po raznim kazamatima Hagga, Gradiške i Gline. Optužujemo Vas, za sva poniženja, strah, očaj, bol i smrt hrvatskih branitelja koji su počinili samoubojstva za vaše izdajničke vladavine.

Tiskovna u Splitu, Skejo, Miljak, Jakeljić i Podrug

Optužujemo Vas za sustavnu kolonizaciju i rasprodaju Hrvatske, kako bi putem provizija napunili svoje lopovske džepove. Optužujemo Vas, što ste Republiku Hrvatsku doveli do dužničkog ropstva i služničkog položaja i tako joj ugrozili suverenitet.

Optužujemo Vas, drugovi i gospodo, za svu sramotu koju ste nanjeli hrvatskom narodu zastupajući ga, Hrvatski narod, Vas za ovo nije ovlastio i zato Vas drugovi i gospodo, optužujemo za

IZDAJU

Optužujemo Vas, zato što ste stajali ispod svetinje hrvatskog naroda, ispod hrvatske trobojnice što se izdajnicima nikad nesmje dopustiti. Okaljali ste nam zastavu drugovi i gospodo i zato Vas optužujemo.

Optužujemo Vas, zato jer ste svojim izdajničkim ustima pjevali Ljepu našu, himnu koju su pjevali heroji 204 slavne Vukovarske brigade, heroji Trpinjske ceste, heroji 4 Splitske brigade Pauci, heroji 113 Šibenske brigade, heroji Dubrovačkog Srđa, heroji Kupresa i heroji OLUJE pjevali su je dok su branili HRVATSKU, u tjeku borbe, kada su pokopavali raskomadane ostatke svojih prijatelja, pjevali su je dok su umirali.

HČSP – Zagreb
29. travnja 2011.

Nema komentara