• Twitter
  • Facebook
  • Feed

ODRŽANA REDOVNA XXV. SJEDNICA GLAVNOG STANA HČSP-a 

Dana 11. studenog 2022. u večernjim satima u Zagrebu je održana redovna XXV. sjednica Glavnog stana HČSP-a.
Sjednica je započela pozdravnim govorom predsjednika stranke Davora Trbuhe te minutom šutnje za sve poginule vitezove koji su svoje živote dali za Hrvatsku u bilo kojem njezinom povijesnom trenutku s posebnim naglaskom na Domovinski rat.

Predsjednik stranke iznio je točke dnevnog reda koje su jednoglasno usvojene.

Pod prvom točkom dnevnog reda predsjednik stranke kao i prisutni članovi Glavnog stana podnijeli su izvješće o svojim aktivnostima i djelovanju u razdoblju od prethodne sjednice Glavnog stana pa do danas. Nadalje odlučeno je da će stranka ove godine 18. 11. biti u Koloni sjećanja u Vukovaru gradu heroju mjestu posebnog pijeteta i simbolu Domovinskog rata.

Pod drugom točkom dnevnog reda na prijedlog predsjednika stranke zajedničke i već tradicionalne sjednice Središnjeg odbora i Glavnog stana u ozračju Adventa održati će se 16. 12. 2022. godine u Zagrebu, Ilica 421 s početkom u 16:00h.

Na sjednicama donijet će se rebalans proračuna za 2022. godinu te financijski plan i program rada stranke za 2023. godinu. Na kraju svečanih sjednica predsjednik stranke bude uručio zahvalnice HČSP-a redovnim donatorima stranke koji prepoznaju naš rad i dosljednost. Podijeliti će se kalendari za 2023. godinu, a sve to budemo zaključili uz svečani Božićni domjenak.

Pod točkom razno raspravljalo se o gubitku Kune kao nacionalne valute i uvođenju Eura sa 01. 01. 2023. godine. Kao stranka prije svega striktno smo bili protiv ulaska Hrvatske u EU i to se dogodilo. Nismo sudjelovali niti na jednim izborima za Euro parlament jer ne vjerujemo niti priznajemo tu globalističku tvorevinu. Isto tako unatoć svim naporima HČSP-a kroz sve ove godine da se to ne dogodi kao i gubitak granica te ulaska u Schengenski prostor to se dogodilo zahvaljujući izborom Hrvatskog naroda koji je uzastopno birao one koji rade mimo Hrvatskih nacionalnih interesa.

Isto tako stavljen je naglasak na daljnje jačanje stranke te ažurniji rad županijskih, gradskih i općinskih povjerenika na terenu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

Hrvatska čista stranka prava