• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Održana javna tribina u ŠibenikuU organizaciji HČSP-a, pokreta HRAST i građanske inicijative:Za istinu i afirmaciju Domovinskog rata u prepunoj Šibenskoj gradskoj knjižnici Juraj Šišgorić u četvrtak 02.lipnja 2011 godine održana je javna tribina pod nazivom “HAŠKA MREŽA U RH.

Govornici i gosti tribine bili su uvaženi sveučilišni profesori Prof.dr.sc.Josip Jurčević, Prof.dr.sc.Goran Dodig i politički tajnik HČSP-a dipl.iur. Luka Podrug, voditelj i moderator skupa bio je gospodin Damir Jakeljić dok je svoj ne dolazak ispričao zbog ranije preuzetih obaveza novinar Josip Jović.

Domoljubna šibenska publika dvoranu je napunila do posljednjeg mjesta, tako su deseci prisutnih morali provesti tribinu slušajući na nogama, publika nije krila svoje zadovoljstvo s stavovima i prijedlozima govornika pa su u više navrata pljeskom prekidali Podruga i Prof.Jurčevića.

Na kraju treba posebno naglasiti da se svekolika šibenska publika s oduševljenjem razišla, te s optimizmom i nadom u zajedištvo hrvatskih Domoljubnih snaga koje svojim zajedništvom mogu uspjeti smjeniti ovu nesposobnu, podaničku i neodgovornu vlast.

Damir Jakeljić.

 

Nema komentara