• Twitter
  • Facebook
  • Feed

ODRŽAN IZBORNI ZBOR HČSP-a GRADSKOG ODBORA GRADA ZAGREBA 

Dana 19. ožujaka 2021. godine u Zagrebu  je održan Izborni zbor Gradskog odbora HČSP-a Grada Zagreba. Zbog epidemioloških mjera koje su i dalje na snazi bio je prisutan ograničen broj ljudi i samo neki koji su birani u tijela Gradskog odbora HČSP-a grada Zagreba.

Za predsjednika je izabran Siniša Novak za dopredsjednike izabrani su: Loren Soče i Josip Opuhač

Za tajnika je izabran Damir Kraljević

Za Nadzorni odbor izabrani su:

Prof. mag. Stella Dobrina predsjednica, Viktor Vojaković član, Jerko Varenina član, Ruža Malekin član i Borislav Strujić član.

Za Sud časti izabrani su:

Ivan Crnković predsjednik, Miroslav Duž  član, Tomislav Hodalj član, Jadranka Balatinac član i Viktor Ivan Barešić član.

 

Na početku Izbornog zbora odslušana je hrvatska himna, a minutom šutnje odana je počast i svim poginulim za domovinu u bilo kojem njezinom povijesnom trenutku s posebnim naglaskom na Domovinski rat. Okupljenima se obratio s prigodnim riječima predsjednik stranke Davor Trbuha. Kao glavne prioritete stranačkog djelovanja naveo je daljnji ustroj i jačanje stranke u Zagrebu, ali i općenito.

Isto tako Zboru se obratio i novoizabrani predsjednik Gradskog odbora HČSP-a Grada Zagreba Siniša Novak ujedno i predsjednik podružnice Podsused-Vrapće koji je pozvao na mudrost koja će nam itekako trebati pogotovo sada kada smo pri samom kraju pokrivanja svih gradskih četvrti u Zagrebu, a i Lokalni izbori su pred nama.

Na kraju ovoga uspješnog Izbornog zbora odslušana je stranačka himna “Hrvatska je nama svetinja i Amen”.

Novom  vodstvu Gradskog odbora HČSP-a Grada Zagreba želimo puno sreće, mudrosti i uspjeha u daljnjem radu.

 

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP