• Twitter
  • Facebook
  • Feed

ODRŽAN IV. OPĆI SABOR HRVATSKE STARČEVIĆANSKE MLADEŽI HČSP-asabor_mladezi1_2017

Dana 11.04.2017. godine u Zagrebu je održan dobro pripremljen i izuzetno kvalitetan IV. Opći Sabor Hrvatske starčevićanske mladeži HČSP-a kojeg su brižno pripremili naši mladi članovi. Nakon uvodnog i prigodnog  govora predsjednika stranke Davora Trbuhe odana je počast minutom šutnje za sve naše poginule vitezove kroz povijest sa posebnim naglaskom na Domoviski rat nakon čega je usljedio svečani dio IV Općeg sabora Hrvatske starčevićanske mladeži HČSP-a.

Za predsjednika Hrvatske starčevićanske mladeži izabran je Danijel Pelc iz Siska, dopredsjednicu Anja Klobučar iz Zagreba, dopredsjednika dipl.pravnik Toni Mužinić iz  Splita, tajnika Matija Žugaj iz Siska i rizničara Hrvoje Družanović iz Zaprešića.

Za nadzorni odbor izabrani su:

Hrvoje Kušević član i Ante Marjanović član.

Za Sud časti izabrani su:
Marko Planinc predsjednik, Pero Rožman član i Dominik Mitrović član.

U Izvršni odbor izabrani su i Leo Duž, Dragan Grabovac te Josip Marin Mandić.

Nakon svečanog djela Sabora prigodnim riječima obratili su se novo izabrani predsjednik, dopredsjednica i tajnik Hrvatske starčevićanske mladeži koji su pozvali na širenje misli Oca domovine dr.Ante Starčevića pogotovo među mladim ljudima. Najavili su borbu za ostanak i opstanak mladih ljudi i obitelji u Hrvatskoj koju su teškom mukom i krvlju stvarali njihovi očevi jer smo svjedoci masovnih odlazaka mladih ljudi, ali i cjelih obitelji za boljim životom u države EU. Navode kako je taj trend nužno i prioritetno zaustaviti kroz programe koje su pripremili pa će to biti prioritet kao i jačanje stranačke mladeži, ali  i HČSP-a općenito.

Hrvatska starčevićanska mladež kroz cijelu je svoju mladu povijest od svojeg prvog Sabora 1997.g. bila je predvodnik hrvatske mladeži ka nacionalnom osvješćenju i jedra broda koji nazivamo Hrvatska čista stranka prava.
Hrvatska starčevićanska mladež HČSP-a i danas slovi za najjaču i najveću organizaciju mladih s pravaškim ili domoljubnim predzankom.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

sabor_mladezi2_2017

sabor_mladezi6_2017

sabor_mladezi5_2017

sabor_mladezi4_2017

sabor_mladezi3_2017

sabor_mladezi7_2017

sabor_mladezi8_2017

sabor_mladezi9_2017

sabor_mladezi10_2017