• Twitter
  • Facebook
  • Feed

MONSTRUOZNI MUFTIJA, SMAJKIĆ, ŠIRI GOVOR MRŽNJE!Nezahvalni musliman!

HČSP najoštrije osuđuje nevjerojatan ispad mostarskoga muftije Seida Smajkića, koji Thompsonov koncert, koji treba biti održan u Mostaru 27. rujna, naziva manifestacijom fašizma i ustaštva, ta da je to udar na novopečenu naciju Bošnjake.
Tako „uljuđeni“ muftija dalje tvrdi da se Thompsonovi obožavatelji pretvaraju u horde i da ruše partizanske spomenike. Muftija „antifašist“ što god taj pojam značio, tako se otvoreno stavlja na stranu stvarnih zločinaca, partizana, a i onih koji mu poklaše 8000 muslimana u Srebrenici. Muftija bi morao znati tko je ubijao u drugomu Svjetskom ratu.

Odobrava li tako muftija Smajkić i ubojstvo zagrbačkoga muftije Ismeta eff. Muftića što ga partizani, srbokomunisti, objesiše na džamiji 8. svibnja 1945. u Zagrebu, jer nije htio bježati. A partizani su nakon toga zatvorili zagrebačku džamiju i porušili sva tri minareta.
Muftija je izgleda već zaboravio i tko ih spasi od pokolja i u ovomu ratu. Oluja je spasila cijelu Bosnu od srbizacije, a Cazinsku krajinu od potpunoga biološkoga istrebljenja.
Muftija Smajkić je jako zaboravan, nezahvalan i bezobrazan.

U Zagrebu, 21. rujna 2007. Predsjednik HČSP-a J. Miljak