• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Moj povratak korijenimaKao jedan od članova Središnjeg odbora Hrvatske stranke prava (HSP) iz 1991., prvi put javno progovaram o nužnosti marginalizacije te stranke časnoga imena i ideje, ali nečasnih djela i namjera. Sizifovski iščekujući promjene na bolje s ovim vodstvom, koje je uzgred privatiziralo HSP, moram priznati da sam izgubio i zadnji tračak nade da će se te promjene ikada dogoditi.

Domovina je ponovno u pogibelji, bačena u ruke odnarođenih bijednika, tuđinskih sluga, ponižena i prodana, a pravaš koji to ne uviđa i kojemu to nije znak za uzbunu i zbijanje pravaških redova, nije ništa drugo nego sluga tih sluga, koje još jednom Hrvatsku guraju u provaliju. Povijest se mora ponoviti, što se tiče Stranke prava, ona mora nestati isto kao ona Folnegovićeva koja je nestala jer je izdala sveti državotvorni imperativ, a priklonila se porobljivačima Domovine.

HSP ne će koaliciju s Hrvatskom čistom strankom prava, ali hoće sa istomišljenicima koje utopiše u vlastiti plan prostituiranja. Njima je tuđe sveto, a svoje gaze. Nažalost, niti konja možeš krstiti, niti naći pravaša u HSP-u.

U Sinju, 8. rujna 2011.

Bog i Hrvati! Za Dom Spremni!

Luka Bitunjac, jedan od utemeljitelja HOS-a i član HČSP-a