• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Mladež HČSP-a sudjelovala na seminaru “Građanska inovacija za bolju budućnost”14. i 15. rujna 2012. u Hotelu Duborovnik u Zagrebu održao se dvodnevni seminar pod nazivom “Građanska inovacija za bolju budućnost” u organizaciji Inkubatora građanske inovacije. Glavni predavač seminara bio je Miguel Moreno, direktor međunarodnog programa The Lidership Instituta iz SAD-a.

Seminar je održan na engleskom jeziku, a svrha seminara bila je raspraviti o tome kako ovlastiti i potaknuti kreativni razvoj kod mladih generacija. Nova vremena kreiraju nove probleme, a nove tehnologije nude nove prilike. Potrebna su nova rješenja i zato nam treba kreativnost i inovacija. Glavni predavač Miguel Moreno karijeru je započeo kao časnik u Bolivijskoj vojsci te ju danas gradi u Leadership Institutu i na Katoličkom sveučilištu u SAD-u. Moreno je na seminar donio mnogo godina iskustva iza sebe u poučavanju i prezentiranju vođenja u konzervativnom kontekstu.

Neke od tema bile su:
-konzervativni poduzetnici
-strateško planiranje, vodstvo mladih, organizacija tima na kampusu, građanstvo i koncept volonterskog rada u SAD-u, koncept gradnje društva putem domoljublja, marketinško istraživanje; razumijevanje potreba građana
-vlade, izborne kampanje te povezivanju ljudi putem društvenih mreža.

Seminaru je prisustvovalo i šestero pripadnika Mladeži HČSP-a koji su vrlo aktivno sudjelovali u seminaru. Znanje i iskustvo steknuto na seminaru prijeti će ostalim stranačkim kolegama, te sigurno primjeniti u daljnjem radu u stranci. Na kraju seminara, pripadnicima Mladeži HČSP-a dodjeljeni su certifikati The Leadership Instituta.

(KLIK na sliku za PREGLED)