• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Mladež HČSP-a podržala inicijativu “40 dana za život”IMG_2404

Ispred ulaza u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice u Zagrebu prošli je tjedan započela inicijativa „40 dana za život“ koja se molitvom, postom i bdijenjem bori za život nerođene djece. Riječ je o međunarodnoj inicijativi koja je do sada “u zadnji tren” spasila čak 8.245 života djece, čiji su roditelji planirali pobačaj.

Aktivistima inicijative „40 dana za život“ aktivno su se pridružili članovi Mladeži HČSP-a predvođeni predsjednikom Mladeži HČSP-a Franom Čirkom i predsjednikom Mladeži HČSP-a grada Zagreba Markom Raičem. Višesatnim bdijenjem i molitvom pripadnici Mladeži dali su svoj doprinos ovoj hvale vrijednoj inicijativi i podržali njezin rad.

Mladež HČSP-a jasno se zalaže za zabranu ubijanja nerođene hrvatske djece. No, dok je god na snazi zakon koji taj zločin omogućava, potrebno je koristiti sva sredstva kako bi se broj ubijene djece umanjio. Inicijativa „40 dana za život“ do sada je spasila na tisuće dječjih života, te je pokazala da je način djelovanja inicijative itekako djelotvoran. Stoga, pozivamo sve članove i simpatizere da u skladu sa svojim mogućnostima daju svoj doprinos inicijativi „40 dana za život“.

Više o inicijativi pogledajte OVDJE.

Bog i Hrvati!

IMG_2402