• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Mladež HČSP-a piše Karamarku i Kerumu: U Splitu će doći do nemira, zabranite gay paradu!Piše: D.M. 6. lipnja 2011
Index.hr
Foto: Joško Ponoš / Cropix

MLADEŽ HČSP-a uputila je pismo ministru Karamarku i gradonačelniku Splita Željku Kerumu. Obavještavaju ih da imaju informacije da će se na dan održavanja gay parade u Splitu dogoditi ozbiljni nemiri. Kako mladi HČSP-a ne žele da Split doživi sudbinu Beograda, pozivaju gradonačelnika i ministra da zabrane održavanje parade te Splićanima osiguraju miran i sretan vikend.

Sramotna parada perverzije

“Jedini krivci za sve nerede i štetu bit će oni koji su dopustili, a time i podržali održavanje te sramotne parade perverzije i nemorala. Krivicu ne mogu snositi oni koji staju na branik svoje vjere, Domovine i grada te se bore sredstvima koje imaju na raspolaganju i koje im nameće ovaj sramotni “demokratski” sustav diktature jednoumlja”, navode mladi HČSP-ovci.

Gay parada krši Ustav?!

Napominju i da se organiziranjem gay parade izravno krši Ustav i Zakon o javnom okupljanju, gdje se navodi da se slobode i prava mogu ograničiti u svrhu obrane javnog morala i zdravlja te Zakon o prekršajima javnog reda i mira, gdje stoji da je svako stvaranje nemira, neraspoloženja, uznemirenosti i vrijeđanja javnog morala kazneno djelo.

Očuvajte čist obraz sebi, građanima Splita i cijelom hrvatskom narodu, zabranite gay paradu, pozivaju mladi HČSP-a.

Nema komentara