• Twitter
  • Facebook
  • Feed

MARIJETA RADONIĆ BUGARIN POVJERENICA HČSP-a ZA NOVI ZAGREB ISTOKDana 26. studenog 2022. godine predsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospođu Marijetu Radonić Bugarin povjerenicom HČSP-a za gradsku četvrt Novi Zagreb istok.

Povjerenci je zadaća u što skorijem roku pripremiti Zbor podružnice HČSP-a gradske četvrti Novi Zagreb istok. Gradska četvrt Novi Zagreb – istok prostire se na 1654,33 ha i broji  59.055 stanovnika.

Marijeta Radonić djevojačko Bugarin rođena je 08. 09. 1975. godine u Splitu. Menadžer je komunikacije. Ponosna je majka dvojice sinova. Zaposlena je već skoro 30. godina na Hrvatskoj radio televiziji gdje radi od svoje 18. godine. Trenutno obavlja poslove režije i pripreme za emisije.

Marijetin otac Martin Bugarin uz Jozu Radanovića bio je osnivač i pripadnik IX. boje HOS-a Rafael vitez Boban iz Splita, dok su joj trojica braće isto tako prošla kroz postrojbe HOS-a i 4. gardijske brigade Pauci. Geni joj sežu iz Graba mjesta pored Trilja nekada snažnog uporišta Ustaške vojnice čiji su sudionici bili Marijetini djedovi sa majčine i očeve strane što s ponosom ističe.

Marijeta navodi kao se želi više angažirati u radu stranke jer upravo HČSP vidi kao jedinu istinsku, dosljednu, principijelnu i ustrajnu pravašku stranku koja nije na prodaju, te se svom silom i unatoč cenzuri bori striktno za Hrvatske nacionalne interese i provedbu Lustracije bez koje naš narod nema budućnosti.

Napominje da se stranaka i njeno vodstvo drži striktno ideje i temeljnih načela koje je davne 1895. godine ukorijenio i zacrtao njen osnivač Otac domovine dr. Ante Starčević te od te ideje hrvatske samostalnosti i nezavisnosti ne odmiče niti milimetra. Svojim aktivnim angažmanom želi pomoći svojoj stranci, a kroz nju svom gradu i domovini.

Ovim putem Marijeti čestitamo te joj želimo puno sreće i uspjeha u radu za HČSP, Novi Zagreb istok i Hrvatsku.

Bog i Hrvati! Za  Dom spremni!

HČSP