• Twitter
  • Facebook
  • Feed

MARIJA STEPANIĆ POVJERENICA HČSP-a ZA GRAD VELIKU GORICUDana 29. studenog 2021. predsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospođu Mariju Stepanić povjerenicom HČSP-a za grad Veliku Goricu.

Marija Stepanić po ocu Tomašić, čiji geni sežu u Liku je izuzetno ponosna Hrvatica. Odgajana je u duhu domoljublja od najranijeg djetinjstva što je u bivšoj SFRJ bilo itekako opasno. Marijin djed bio je blizak prijatelj sa Stjepanom Radićem zbog čega je često bio zatvaran i proganjan. Marija je rođena u Koprivnici 02. 01. 1955. godine, a samo par dana od rođenja, sve do udaje živi u Zagrebu. Nakon udaje seli u Veliku Goricu gdje živi i danas sa svojom suprugom. Marija je umirovljenica i ponosna majka dvije kćeri.

Marija navodi:

“Odgajana sam u katoličkoj vjeri i ZA DOM SPREMNA… Učiniti ću sve što je u mojoj moći da stranku približim ljudima s obzirom da ne vidim već dugo vremena tako čestitu i  čistu stranku kao što je HČSP i njen predsjednik koji ima izuzetan Domovini vjeran životopis….  Zato bravo i hvala što ste me pozvali.

BOG I HRVATI !”

Ovim putem gospođi Mariji želimo puno sreće i uspjeha u radu za Hrvatsku, Veliku Goricu i HČSP.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP