• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Luka Podrug: Veselim se nedjelji navečer kada ćemo ponovno zajedno zapjevati „Oba, oba su pala!“Podrug-Domoljubna-HDZ
U sklopu svoje predizborne kampanje, kandidati sa liste Domoljubne koalicije X izborne jedinice održali su jutros u prostorijama Županijskog odbora HDZ-a još jedno predstavljanje za medije.

Govorili su Milivoj Špika, predsjednik Bloka umirovljenici zajedno, Goran Dodig, predsjednik Hrvatske demokršćanske stranke, Luka Podrug, tajnik HČSP-a, župan Zlatko Ževrnja, te Damir Krstičević, general-bojnik Hrvatske vojske, nositelj liste.

Još jednom pozvali su građane da u nedjelju iskoriste svoje glasačko pravo, pri čemu je Podrug ustvrdio kako se „danas ponovno vodi Domovinski rat, ali za prosperitet ove države“.

– Veselim se nedjelji navečer kada ćemo ponovno zajedno zapjevati „Oba, oba su pala!“. A trenutna politika vrijeđanja koju provodi SDP podsjeća me na ponašanje Jovana Raškovića. Naš jedini grijeh je što ljubimo Hrvatsku – zaključio je u najmanju ruku poprilično smjelo Podrug.

Damir Krstičević je poručio kako se treba boriti za zaposlenost, radna mjesta i novi standard.

– Nova vlada bi između ostalog trebala u svoju politiku uključiti mlade ljude koji nisu opterećeni prošlošću, jer na njima budućnost ostaje. Vjerujem da smo u našem obilasku Dalmacije na pravi način prezentirali naše ideje i da će naši glasači to prepoznati – reko je Krstičević.

Objavljeno: Sobodna Dalmacija, 06.11.2015. u 11:39

TEKST: M. MELVAN
Podrug-letal-3

Podrug-izbori-2015-dom-koal-1