• Twitter
  • Facebook
  • Feed

LEONARDO JERKOVIĆ POVJERENIK HČSP-a ZA GRAD DUBROVNIKPredsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospodina Leonarda Jerkovića povjerenikom HČSP-a za grad Dubrovnik.

Za stranku to je od strateške važnosti jer moramo probuditi nakadašnju jaku utvrdu HČSP-a koja je u Dubrovačko-neretvanskoj županiji pravaše 2011. godine dovela u Sabor.

Povjereniku je zadaća pripremiti izborni zbor podružnice u što bržem roku kako bi spremni dočekali sve nadolazeće izazove koji nam predhode.

Leonardo je rođen 01.11.1979. godine u Dubrovniku. Zaposlen je u hotelu Dubrovnik u Dubrovniku kao voditelj recepcije i prodaje.

Osnivač je Backgammon kluba Dubrovnik, te jedan od osnivača Hrvatskog backgammon-tavla saveza i Europske backgammon federacije.

Dvije godine bio je glavni tajnik Europske backgammon federacije i organizirao europska ekipna prvenstva.

Leonardo izričito želi zastupati pravašku ideju i boriti se za hrvatske nacionalne interese kao i za boljitak grada Dubrovnika, ali u stranci koja je po njemu jedina dosljedna, čista pravaška stranka sa jakim i ponosnim povijesnim uporištem koje su krasili dr. Ante Starčević, dr. Josip Frank i književnik Eugen Kumičić koji su ujedno i naši utemeljitelji.

Navodi da HČSP to dokazuje svojim radom, programom, ali i svojim aktivnostima.

Upravo to su glavni razlozi i zato je izrazio želju postati aktivnim članom čiste pravaške obitelji te pomoći svojoj stranci u borbi ka opstojnosti jedine nam domovine Hrvatske.

Leonardu želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!