• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Lažu Vam da Hrvatska nema alternative, HČSP je alternativa izdajnicima!Hrvatice i Hrvati, HČSP kao državotvorna i jedina prava desna stranka u Hrvatskoj smatra da se naša država nalazi u ozbiljnoj gospodarskoj, socijalnoj a posebno moralnoj krizi.

Kada kažemo da je HČSP državotvorna stranka, onda se netko može upitati što to znači i zašto državotvorna kada imamo državu. Mi Vas, dragi birači, želimo upitati, imamo li mi Hrvati doista državu, jeli ona naša ili nečija druga i što čini državu državom.

Hrvatska danas nema monetarni suverenitet, sve banke su prodane, svi relevantni gospodarski subjekti su u rukama stranaca, stvaratelji države, branitelji i generali su u zatvorima ili se ubijaju, hrvatska vlada ne smije donijeti ni jednu odluku a da ne pita Bruxelles, Haag ili Washington. Vanjski dug je dosegnuo 90% BDP-a. Predsjednik države krši Ustav, svjedoči u Haagu protiv Hrvatske, nezakonito dijeli službene i povjerljive dokumente. Država sa ovakvim hipotekama i nesposobnom dodvorničkom vlašću nema nikakvih izgleda za dugoročniji opstanak.

Vladajuća antihrvatska klika zato svim silama želi Hrvatsku ugurati u EU i NATO, potajno se nadajući da će im to riješiti probleme koje su oni sami stvorili.

HČSP se protivi takvoj izdajničkoj politici. Držimo da je nužno početi voditi prohrvatsku državotvornu politiku, a ne anacionalnu proeuropsku i probalkansku poltiku.

HČSP se s toga zalaže za donošenje zakona o lustraciji i dekomunizaciji Hrvatske, tj. za smjenu lijevoga i desnoga krila Komunističke partije SDP-a i HDZ-a.

Odmah prekinuti suradnju sa sudom u Haagu, jer Hrvatska nije nastala na „zločinačkom pothvatu“ nego u junačkoj pobjedi naše vojske.

Protivimo se ulasku Hrvatske u EU i NATO. Držimo da se Hrvatska država mora najprije iznutra izgraditi i učvrstiti. Ojačati gospodarsku i vojnu moć i tako postati subjekt koji će biti uvažavan zbog svoga značaja, a ne, kao sada, da nas „uvažavaju“ zbog puzanja. NATO se pretvorio u vlastitu suprotnost, umjesto da bude garancija mira i stabilnosti, on je sada glavni agresor i porobljivač drugih. Zbog tobožnjega uvođenja demokracije, silom, pljačkaju bogatstva tako porobljenih zemalja npr. Irak. Nema nikakva razloga da naša vojska ubija sirotinju diljem svijeta zbog tuđih interesa.

Domovinski rat je naša svetinja, HČSP se s toga zalaže za prekid svih nepravednih postupaka protiv hrvatskih branitelja i amnestiju i puštanje iz zatvora već osuđenih. Poništili bi zakon o oprostu četnicima i sudili njima zbog agresije na Hrvatsku državu.

Zalažemo se za život od začeća do smrti, za zabranu pobačaja i eutanazije. Majkama sa četvero i više djece dali bismo mirovinu, djeci besplatno školovanje. HČSP posbnu pozornost želi posvetiti mladim ljudima, oni su budućnost naše države. Za njih, a ne za četnike, treba graditi besplatne stanove, i osigurati im odgovarajući posao.

Odmah treba stopirati daljnju nesmiljenu rasprodaju hrvatske imovine i spriječiti daljnju kolonizaciju Hrvatske.

HČSP se zalaže za razvoj gospodarstva baziran na onim djelatnostima u kojima imamo komparativne prednosti. To je ekološka proizvodnja hrane, turizam i prerađivačka industrija. Razvoj i subvencioniranje maloga i srednjega poduzetništva i ograničenje uvoza svega i svačega, na taj bi način zaštitili hrvatsku proizvodnju.

Treba odmah na moru proglasiti isključivi gospodarski pojas a ne ZERP što zagovara marionetska vlada. Po ZERP-u, kojega se i takvoga ustručavaju proglasiti, i dalje bi u našemu Jadranu neograničeno mogli izlovljavati Talijani i Slovenci, dok npr. to nebi mogli Japanci. Držimo da je takav odnos vlasti prema našim prirodnim bogatstvima ponižavajuči za sve nas. Pitamo vladu RH u ime čega i koga se tako ponaša. Sve zemlje koje imaju more su proglasile gospodarski pojas, pa čak i Slovenija iako nema izlaz na otvoreno more.

HČSP ima i hrabrost i ljude za provedbu ovoga i zna kako riješiti mnoge nagomilane probleme koje zbog kratkoće vremena ne možemo ovdje iznijeti. Mi imamo hrabrosti reći ne i Bruxsellesu i Haagu, ali imamo i mudrosti za pregovaranje sa svima ali kao ravnopravan partner. Dragi birači, na Vama je da odlučite, birajući HČSP, birate jaku samosvjesnu nacionalnu politiku. Ne nasjedajte na laži da Hrvatska nema alternative, jer ako je doista nema, pa zaboga nećete valjda glasovati za one koji su je doveli u bezalternativno stanje.

Zato, glasujte za HČSP u 10. 9. 7. 6. 5. 3. 2. 1. i 11. izbornoj jedinici.

Bog i Hrvati! Zagreb, 5. studeni 2007. Josip Miljak, predsjednik