• Twitter
  • Facebook
  • Feed

KNJIŽEVNICA JADRANKA BALATINAC POVJERENICA HČSP-a ZA NOVI ZAGREB-ISTOKDana 17. 03. 2021. godine predsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je književnicu Jadranku Balatinac povjerenicom Hrvatske čiste stranke prava za zagrebačku gradsku četvrt Novi Zagreb-istok.

HČSP je ovime u svoje redove dobila istinsku pravašicu i domoljubnu aktivisticu koja je između ostaloga i maloljetna dragovoljka Domovinskog rata.

Jadranka navodi kako se vratila u svoju matičnu stranku jer upravo HČSP vidi kao jedinu istinsku, dosljednu, principijelnu i ustrajnu pravašku stranku koja nije na prodaju te svojim aktivnim angažmanom želi pomoći svojoj stranci, a kroz nju i domovini.Isto tako navodi da će u vrlo kratkom roku biti formirana podružnica HČSP-a i u ovoj Gradskoj četvrti.

 

Jadranka Balatinac je književnica, blogerica i slobodni novinar, autorica je mnogih članaka i kolumni te četiri zapažene knjige. ( Pepeo na krilima feniksa, Iznad svih Hrvatska, Put u molitvu i ljubav i Malo riječi. )

Bavi se autorskim pravima u ZAMP-u kao i humanitarnim radom, članica je udruge Bubamara koja skrbi o djeci s posebnim potrebama, članica je Udruge vojne policije te Udruge žena braniteljica Vukovarsko-srijemske županije.

 

Jadranki želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu za HČSP, Novi Zagreb-istok i Hrvatsku.

 

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP