• Twitter
  • Facebook
  • Feed

IZBORNI ZBOR HČSP-a RIJEKA ZA PREDSJEDNIKA IZABRAN mag.theol. JOSIP ŽGELAU gradu Rijeci 24. Sječnja 2020. održan je Izborni zbor Hrvatske čiste stranke prava. Za predsjednika podružnice izabran je mag.theol. Josip Žgela za dopredsjednika Duško Ratković, a tajnika Luka Lavor.

U Izvršni odbor podružnice izabrani su: Dalibor Devčić, Edi Mitarević i Joso Žgela.

Novo vodstvo podružnice odabralo je svetište na Trsatu za naslovnu sliku podružnice zbog snažne vjere u Majku Božju kraljicu Hrvata.

Ovim izbornim Zborom HČSP je osnažila svoj položaj u Rijeci s ciljem ulaska u Gradsko vijeće na sljedećim Lokalnim izborima, a ako bude sreće u nekoj Domoljubnoj koaliciji, nije nemoguće i nužno oslobađanja grada Rijeke od neokomunističke vlasti.

HČSP Rijeka aktivno sudjeluje i u prosvjedima protiv mrzitelja svega hrvatskog ravnatelja riječkog HNK-a Ivan pl. Zajc, Olivera Frljića, koji svojim djelovanjem ne predstavlja kulturu, nego iznosi najprizemnije antihrvatske i anticivilizacijske političke stavove.

Isto se odnosi i na aktualnog gradonačelnika Vojka koji svojim antihrvatskim elementima koji sebe nazivaju “ umjetnici “ u danima kada je Rijeka predstolnica kulture dozvoljava postavljanje zločinačke petokrake na neboder što je nedopustivo i zgražajuće za svakog Hrvata.

Teško je u Rijeci biti Hrvat, a kamoli pravaš zato hrabri naši čisti pravaši Vi ste jedina linija obrane hrvatskog identiteta u Rijeci.

Budite uporni, ustrajni kao i do sada.

Bog i Hrvati ! Za Dom Spremni !

HČSP