• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Ivan Kovač Uik aktivirao članstvo u HČSP-uNakon deset godina „zamrznutog“ članstva u Hrvatskoj čistoj stranci prava, Ivan Kovač Uik vraća se u aktivnu politiku i stavlja se na raspolaganje stranci.

– Kada sam vidio da u HČSP pristupaju istinski pravaši i moji HOS-ovci Luka Bitunjac i Ivan Mamić Ićola, nisam ni ja mogao ostati po strani. HČSP je jedina stranka koja njeguje izvorno hrvatsko državno pravo i koja se ne odriče naših povijesnih prostora i granice na Drini. Ovi „pravaši“ koji se olako odriču našeg povijesnoga državnoga prava ne ulijevaju mi nikakvo povjerenje. Kada se tako lako odriču tih naših svetinja, zašto bih im vjerovao da se neće odreći i ovo malo Hrvatske što je imamo sada. Bio sam član HSP-a od 1990. i držim da nam ne treba više stranaka prava, nego samo jedna, jer da je ta HSP držala do pravaštva ne bi bilo potrebe za osnivanjem drugih stranaka, niti bi tu stranku napuštali istinski pravaši i državotvorci.

Kovač je inače dugogodišnji član naše stranke i bio je povjerenik za Livno. Od samih početaka stavio se na raspolaganje Domovini u koju je došao iz Francuske, gdje je živio dugi niz godina. Ratovao je u odori HOS-a kao časnik, i oduševljen je ovim novim postrojavanjem i skupljanjem pravih bojovnika u jedan stroj, stroj Hrvatske čiste stranke prava.

U Zagrebu, 4. lipnja 2011.

Bog i Hrvati! Za Dom Spremni!

Nema komentara