• Twitter
  • Facebook
  • Feed

IVAN KONDŽA POVJERENIK HČSP-a ZA OPĆINU TUČEPI (MAKARSKA RIVIJERA)Predsjednik stranke Davor Trbuha imenovao je gospodina Ivana Kondžu povjerenikom HČSP-a za Općinu Tučepi pored Makarske. Za stranku to je od strateške važnosti jer smo sa tim činom uspjeli ustrojiti i povezati sve veće gradove i općine u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje smo nedavno ustrojili i Županijsko vijeće HČSP-a Splitsko-dalmatinske županije. Bitno je napomenuti da HČSP ima i općinsku vijećnicu u Općini Tučepi Anteu Šestić. Sa Ivanom kao osobom i čovjekom od iskustva smo dobili veliko pojačanje u Tučepima, koji isto tako mora u dogledno vrijeme ustrojiti i podružnicu HČSP-a. Tučepi.

Ivan Kondža rođen je u Grudama BiH. Poduzetnik je ugostitelj i vlasnik oko 40. apartmana u Tučepima.
Ponasan je otac desetero već odrasle djece kao i ponosan djed mnogobrojne unučadi.
Sudionik je Domovinskog rata, a svoj ratni put je prošao u HVO kroz postrojbu Rafael Boban.
Kako napominje stranci i novoj dužnosti se daje na raslolaganje zbog predsjednika stranke Davora Trbuhe koji stranku vodi dosljedno i čvrstom desnicom. Zbog toga izričito želi zastupati pravašku ideju i boriti se za hrvatske nacionalne interese kao i za boljitak Općine Tučepi, ali u stranci koja je po njemu jedina dosljedna, stožerna, čista pravaška stranka sa jakim i ponosnim povijesnim uporištem.
Navodi da HČSP to dokazuje svojim radom, programom, ali i svojim aktivnostima. Upravo to su glavni razlozi i zato je izrazio želju postati aktivnim članom čiste pravaške obitelji te pomoći svojoj stranci u borbi ka opstojnosti jedine nam domovine Hrvatske.
Ivanu želimo puno sreće, zdravlja i uspjeha u daljnjem radu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP