• Twitter
  • Facebook
  • Feed

ISPALJEN I TREĆI METAK NA SPOMENIK ŽRTAVAMA BLEIBURŠKE TRAGEDIJE !Hrvatice i Hrvati sve je to započelo od kada je udba 2011-2012 preuzela Počasni bleiburški vod i infiltrirala se u sam vrh te nekada časne organizacije. Da podsjetimo da su trojac koji sada vodi PBV Vladimir Šeks, Bože Vukušić i Vice Vukojević uz to isti trojac vodi i udrugu “Hrvatski križni put”. Može li biti degutantije ili gore kada znamo tko su i što su ti “ljudi”.

Mislimo da ne može!

Vratimo se sada na tri ispaljena metka na spomenik žrtvama bleiburške tragedije te same žrtve, razoružanu hrvatsku vojsku i hrvatski narod na koje su i mrtve ponovo u proteklom razdoblju ispaljena tri metka.

PRVI METAK ispaljen je kada su sa spomenika maknuli natpis “ U SPOMEN NA ŽRTVE BLEIBURŠKE TRAGEDIJE” te je isti zamijenjen sa drugim natpisom “ U ČAST I SLAVU POGINULOJ HRVATSKOJ VOJSCI” striktno sa namjerom da se prikriju žrtve i pokolj civila žena, djece, staraca, svećenika, časnih sestara i medicinskog osoblja koje su mučki poubijane na bleiburškom polju.

DRUGI METAK ispaljen je kada su do tada častan Počasni bleiburški vod preuzeli udbaši koje smo spomenuli. Zamislite koja ironija da oni koji su bili u službama koje su u imigraciji protjerivali i ubijali Hrvate, a njihovi očevi sudjelovali kroz partizanske krvave odrede u tim silnim pokoljima i smaknućima danas vode glavnu riječ i te naše žrtve “ komemoriraju “. Na žalost moguće samo u Hrvatskoj.

TREĆI METAK ispaljen je prije samo nekoliko dana kada je sa spomenika maknut i zadnji natpis “ U ČAST I SLAVU POGINULOJ HRVATSKOJ VOJSCI”

Sada si samo zamislite do kuda seže ta mržnja i neljudskost tog trojca kada ni spomenu na naše žrtve ne daju mira da počivaju u Miru Božjem kroz proteklo desetljeće od kada vode kolo u Počasnom bleiburškom vodu. To je brisanje tragedije, genocida i bolne hrvatske povijesti koju sa ciljanim zadatkom žele izbrisati, ali zaboravili su da smo mi sjeme!

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP