• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Hrvatska ponovo partizanska država, Luka Bebić sazvao zajedničku presicu s ¸¸antifašistima¸¸!Pitamo ¸¸antifašiste¸¸ GDJE SU OVI LJUDI??? 7. lipnja 2008. ZAGREB – U srijedu (11. lipnja 2008.) će na Markovom trgu predsjednik Sabora Luka Bebić održati zajedničku konferenciju za novinare s predsjednicom Saveza ¸¸antifašističkih¸¸ boraca Hrvatske Vesnom Čulinović Konstantinović. Povod je 65. obljetnica prvog zasjedanja ZAVNOH-a i Dan ¸¸antifašističke¸¸ borbe, 22. lipanj. Hrvati na slici su se pokušali spasiti od ¸¸antifašista¸¸ ali na žalost nisu uspjeli

Porazno je za hrvatsku državnost da aktualna vlast odaje tolika priznanja onima koji nikada nisu prihvatili nikakvu hrvatsku državu, nisu prihvatili NDH-a ni Hrvatsku stvorenu u Domovinskom ratu. Oni su se protiv svake hrvatske države grčevito borili i činili zločine protiv hrvatskoga naroda.
Umjesto da vlast poduzme sve da te zločince izvede pred lice pravde, ona im odaje velike počasti.
Time ova partizanska vlast vrijeđa i Domovinski rat i veliku većinu hrvatskoga naroda koji je domoljubno i državotvorno orjentiran. Zar je antifašizam poubijati razoružanu vojsku i narod koji se predao na Bleiburgu, zar je antifašizam borba protiv svoje države i stvaranje Jugoslavije neželjene od hrvatskoga naroda. Hrvati nikada nisu bili fašisti, mi smo samo htjeli svoju državu, a fašizam je to što su nam je ¸¸antifašisti¸¸ na zločinački i izdajnički način oduzeli. Pravi fašizam jest posezanje za tuđom državom i njezinim teritorijem i progon onih koji svoju državu brane. To je fašizam. Kako su Hrvati mogli biti fašisti samo zato što su htjeli i branili svoje, ili nam možda žele reći da smo mi ratovali i napadali Šumadiju. Na žalost nismo. Dakle u Hrvatskoj fašizma ni za lijek, a antifašizam u punom procvatu. To je samo njihova podla prijevara, ali na žalost poduprta od sluganske vlasti.
Dno dna hrvatske politike je da slavi one koji su stvorili Jugoslaviju (Srboslaviju), državu u kojoj nisi smio reći da si Hrvat, a zatvara (locira, identificira, uhićuje i transferira) i proganja stvaratelje hrvatske države.
Tu Hrvati nemaju što slaviti. Hrvatska je ušla u opasnu zonu i nije daleko vrijeme kada ćemo ponovno morati spašavati državu od potpune propasti.
Država koja veliča vlastite zatornike ¸¸antifašiste¸¸, nije naša i mi takvu državu (njezinu vlast) ne priznajemo. Hrvatska više ne stanuje ni u Saboru, ni u Banskim dvorima ni na Pantovčaku. Hrvatska je opet, po tko zna koji put, samo u srcima Hrvata i Hrvatica.

Josip Miljak, predsjednik HČSP-a