• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP:PROKLET ĆE VAS MRTVE KOSTI! SAVEZ HDZ-a, SDP-a I MOŽEMO UJEDINJENI PROTIV HRVATSKIH NACIONALNIH INTERESAViše ne možemo biti fini više ne! Zato sramite se HDZ-ovci gori ste od samog Jude i najgore mačehe dno dna sramite se fuj.Sramite se i vi koji se nazivate pravašima ( HSP ), a sa njima koalirate za šaku Judinih škuda. Od ovih žgadija iz SDP-a i Možemo se to moglo očekivat, ali vi ste glavni krivci za svaku do sada nepravdu i izdaju prema našem narodu, kao i nanešenu nepravdu prema hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata mogli bi o vašoj izdaji, aboliciji i dodvorničkoj politici prema agresoru nabrajati do sutra fuj!
Zakon o “Civilnim žrtvama rata” ( za one koji ne znaju radi se o srbima koji su zajedno sa četnicima i JNA rušili Ustavni poredak i RH 1991. godine ) izglasalo je 107 zastupnika.
Mrzitelji hrvatske potpomognute domaćim izajnicima i prodanim dušama pa tko sve sjedi u Hrvatskom saboru.Srami se i ti hrvatski narode koji za te neljude glasaš!
Jedina smo država na svijetu koja plaća agresore koji su uništavali, ubijali i palili istu tu državu i njen narod i čiji predstavnici na čelu sa parazitom Pupovcem ucjenjuju antihrvatsku vladu i vode glavnu politiku i riječ u vladi.Da Te mizerne manjine nama državu vode sa svojih 8 zastupnika od kojih glavnu riječ imaju srbi.Sramite se i svi vi predstavnici braniteljskih udruga kao i same udruge kojih je gotovo tisuću što sve to mirno promatrate naravno kada ste svi pod kontrolom i na sisi HDZ-a. SDSS-u i Pupovcu ova vlada dala bi i dio hrvatske obale da zatraže za njihove ruke u Saboru zato Milorade traži i dobiti ćeš.Velika sramota i poraz hrvatskog naroda u svakom smislu i pogledu, a narode ti si glavni krivac jer to dopuštaš.Proklet će vas mrtve kosti naših palih vitezova, a i onih živih koji imaju dostojanstva.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP