• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP:PODRŠKA DR. LIDIJI GAJSKI I OTVORENO PISMO NEUSTAVNOM STOŽERU! DOSTA JE!Hrvatska čista stranka prava daje maksimalnu podršku dr. Lidiji Gajski koja je sprječena dolaziti na svoje radno mjesto bez nametnute potvrde kao i svim hrabrim, ustrajnim i odlučnim zdravstvenim djelatnicima, ali i svim drugima u državnom i privatnom sektoru.

Dr. Lidija Gajski svojim nesebičnim i brižnim primjerom zajedno sa svojim kolegama pokazuje kako se treba boriti za svoj narod na što nitko ne smije ostati ravnodušan.

Vaš „Stožer“ nedopustvo, protuzakonito i protuustavno i dalje na ulazima u zdravstvene ustanove nalaže fizičku prepreku zdravstvenim djelatnicima koji nemaju tzv. propusnice.

Time provodite neustavno i nezakonito sprječavanje zdravstvenih djelatnika u obavljaju svojih poslova u skladu s Ugovorima o radu. Takvim ponašanjem i vašim nalozima postajete odgovorni za svu štetu koja može nastupiti za medicinske djelatnike i njihovu egzistenciju koje sprječavate u obavljanju posla, ali i za njihove pacijente kojima nije pružena od njih plaćena zdravstvena zaštita.

Pošto znamo i svjesni smo da epidemija nije proglašena u Republici Hrvatskoj, tako niti jedna uredba nelegalnog “Stožera” nije legalno provediva. Provođenjem takvih globalističkih uredbi svi zajedno radite protuustavno i oglušujete se na Ustav RH, koji je vrhovni pravni akt na cijelom području RH.

Nadamo se kada ova globalistička predstava završi, a jednom bude voljom naroda i nadamo se osvještenih državljana Hrvatske da ćete svi zajedno koji predstavljate protuustavni stožer i u službi ste globalista, a time i Novog svjetskog poredka osobno odgovarati narodu pred za to predviđenim institucijama.

U Zagrebu 10. listopada 2021.

Bog i Hrvati!
HČSP