• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP: ZLOČINAČKA ZASTAVA NA RIJEČKOM KORZU I ZVIJEZDA NA NEBODERU JE KOMUNISTIČKA PROVOKACIJA31.1.2020. godine mi u hrvatskom gradu Rijeci moramo gledati ovo?? Gdje su sve one institucije koje su progonile Josipa Šimunića zbog pozdrava “za Dom spremni”? Gdje su sve one institucije koje su tražile i dobile premještanje spomenika HOS-a iz Jasenovca? Gdje su institucije koje skidaju ljude na koncertima i stadionima zbog majica?

U mišjim rupama su svi skupa (čast iznimkama), RASPUSTITE sve braniteljske udruge jer se dozvoljava da zastava pod kojom su 45. godina proganjani i ubijani Hrvati bez ikakve osude postavi u hrvatskom gradu Rijeci! Gdje je danas velebna HVIDRA navodno krovna udruga branitelja domovinskog rata??
Gdje je glas onih koji su stali pred tenkove na kojima se vijorila ova zločinačka zastava?? NEMA NIKOGA, JAD I BJEDA!

Preko 24 000 poginulih, 40 000 invalida, tisuće silovanih žena, 3000 ubijenih civila, ubijena djeca i bebe, milijuni granata, više od 2500 nestalih, razrušeni gradovi i zapaljena sela, logori za mučenje i ubijanje, uništeni životi, oči koje ne prestaju plakati ni nakon 28. godina!!

Ne postoji zemlja na svijetu kao Hrvatska u kojoj se toliko slave ubojice, progonitelji i okupatori čiji je simbol crvena “zvijezda” s dodatkom srpa i čekića. Ništa ne bi bilo strašno da ti ljubitelji zločinačke “zvijezde” nisu na vlasti!!

HRVATSKA je u raljama zločinačkih crvenih boljševika koji nisu htjeli samostalnost i nezavisnost nego ostanak u bravarovoj paratvorevini i tamnici Hrvata!
Sada su riječani u šoku jer igra Nemanje Cvijanovića košta grad 81.460,00 kuna, ali nisu bili dok su zaokruživali Vojkana Obersnela za gradonačelnika Rijeke?! Hrvatice i Hrvati otrijeznite se! Zaustavimo crvene kmere i boljševike koji truju našu državu stvorenu od krvi i života hrvatskih branitelja koji su zaustavili krvavi pohod zločinačke petokrake i velikosrpske agresije.
Hrvatska Rijeka je skroz ponižena i osramoćena!

HČSP

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!