• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP UZ BOK dr. sc. SREĆKU SLADOLJEVU NOVOM GRADONAČELNIKU GRADA ZAGREBA “ZA ZAGREB SPREMNI!”Uz nekoliko razgovora podrške i potpore kao što to i dolikuje, dr. sc. Srećka Sladoljeva podržava jedina čista pravaška stranka, Hrvatska čista stranka prava.
Nakon što smo očistili svoje redove od svih onih koji su na bilo koji način bili involvirani i sponzorirani od strane desnog krila KPH pod time mislimo na (HDZ), dr. sc. Srećko Sladoljev je naš logičan izbor za gradonačelnika grada Zagreba.
Naš poznati hrvatski imunolog, donedavni voditelj Odjela razvoja i istraživanja Imunološkog zavoda, neosporna moralna vertikala, hrvatski branitelj, čovjek jakog pravaškog habitusa, nepotkupljivi, borac za pravo i pravdu, čovjek koji je cijeli svoj život posvetio dobrobiti svog naroda, pravi je i jedini izbor za čelo hrvatskog glavnog grada, čista suprotnost bivšem gradonačelniku.
Poštovane Hrvatice i Hrvati, Zagrepčanke i Zagrepčani te svi domoljubi kojima je Hrvatska i Zagreb u srcu budite i Vi na predstojećim Lokalnim izborima dio buduće koalicije pod sloganom
“Za Zagreb, spremni!”

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!
HČSP

IZJAVA dr.sc. Srećka Sladoljeva
Susreli smo se nekoliko puta po pitanju obnove Imunološkog zavoda i korupcije. Javno je podržao ideju svenarodnog pokušaja otcijepljenja, bolje rečeno oddržavljenja Imunološkog zavoda obećavši uplatu komanditnog uloga putem Visia Croatice čime bi Zagreb postao najveći ali jednakopravni “zadrugar” svim ostalima, bez prava da „argumentom“ novca nameće svoju „politiku“ struci. G. MIlan Bandić nije pokazao ambiciju da bude glavni. Mislim da smo se uvažavali. On, utjecajni gradonačelnik, a ja dosadni sindikalni povjerenik.
Zagreb jučer. Opsadno stanje. Posebne linije za Mirogoj. Posvuda policija … i  …. jedan čudan doživljaj.  “Deja vu” kao iz filma “Kum”.
A ja i dalje po savjesti i preostaloj pameti.
Indija građanima dijeli protuvirusni paket koji stoji manje od 3 dolara, a sadrži Ivermectin, antibiotik i cink. Ivermectin je da pomogne antivirusnu STANIČNU obranu, antibiotik da spriječi moguću infekciju i cink da pomogne kod ekspresije gena i optimizira oksidans obranu. Proizvela  ga je zemlja opečena filantropskim cjepivom protiv dječje paralize gospodina Billa Gatesa. 50.000 mrtvih i 500.000 invalidnih. Hrvatska svojim građanima nudi skupi i opasni Remdisivir i respiratore.
Slučajno otkriće antivirusnih učinaka Ivermectina podsjetilo me je na otkriće penicilina. Da, Ivermectin je „antivirusni penicilin“. Ako obolite od kovid ili bilo koje druge gripe, uzimajte ga dva dana, a dnevnu dozu rasporedite u dva obroka, ukupno 0.2mg lijeka/kg tjelesne težine na dan. Osobi od npr. 80 kg trebati će jedna tableta od 8mg ujutro i jedna uvečer. 4 tablete od 8 mg Ivermectina u apoteci Marušić Fojs u Zagrebu stoje manje od 40 kn.
Rusi su proiveli intranazalno Sputnik cjepivo. Ako nam ne ostave izbor, ako nam cijepljenjem budu uvjetovali radna mjesta, produženje vozačke dozvole, putovanja u inozemstvo, upotrebu bankomata i slično, USTRAJTE na cijepljenju samo takvim! Učinkovito je i bez zlokobnih rizika. U pripremi su još dva intranazalna cjepiva, izraelsko i američko. Iako ne postoji ništa što bi me natjeralo da se cijepim, ovo ću uzeti da ohrabrim druge.
Razmišljam kako da poruke za očuvanje tjelesnog i mentalnog zdravlja, koje godinama šaljem preko društvenih mreža, dopru do više ljudi. Možda da se i sam kandidiram za gradonačelnika? Ima ih dosta, jedan više ili manje. Što ako mi šanse postanu ozbiljne? Što ako u programu najavim osnivanje zdravstvenog Stožera koji neće slušati budalaštine WHOa nego će građanima slati jasne poruke „evidence based“ medicine? Što ako dopustim nenošenje maski u Holdingu i Skupštini jer su medicinski beskorisne? Što ako otvorim posebne vrtiće za djecu čiji se roditelji ne slažu s njihovim cijepljenjem?
Grad Zagreb u proteklih 20 godina utrošio je 200 milijardi kuna, gradska blagajna je prazna, a skriveni dugovi mjere se u milijardama. Čak ni oprema za čuvene fontane nije u potpunosti isplaćena! A za te novce, uz fontane, ovaj Grad MORAO je dobiti ne samo pročiščivač voda i novu komunalnu infrastrukturu, nego i vlastite hidroelektrane!  Koja bi stranka stala uz gradonačelnika čija je želja financijski pomoći Hrvatskoj pravoslavnoj crkvi, ili istraživanju Jasenovca kako bi se Hrvati suočili s istinom? Čiji bi slogan bio „Za Zagreb spremni“?