• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP u Delnicama samostalno15.5.2011 na području grada Delnica održat će se izbori za članove vijeća MO. HČSP u MO Delnice izlazi samostalno nasuprot koaliciji HDZ-PGS-HSP-HSS te SDP-u. Stranku će na kandidacijskoj listi predstavljati: 1.Ivan Topić 2.Karlo Kruljac 3.Edi Lončarević 4.Dalibor Vidaković 5.Tibor Štimac. Smatramo da bi neprirodna koalicija dojučerašnjih ljutih protivnika (PGS-HDZ,HSP-HSS) mogla izazvati razočaranje kod desno orijentiranih birača u čemu vidimo svoju priliku. Pred građane smo odlučili izaći bez teških fraza i pustih obećanja kojih su već svi siti, već smo se predstavili u nešto ležernijem tonu:

“Poštovani građani grada Delnica. 15.5.2011 na području našega grada održat će se izbori za članove Vijeća Mjesnih odbora. U Mjesnom odboru Delnice; Hrvatska Čista Stranka Prava izlazi samostalno, pod rednim brojem 1 nasuprot SDP-u i koaliciji HDZ-PGS-HSP-HSS.

HČSP-ovu listu zastupat će: 1.Ivan Topić 2.Karlo Kruljac 3.Edi Lončarević 4.Dalibor Vidaković 5.Tibor Štimac.
HČSP ima predznak najmlađe političke opcije na ovim izborima, ne samo zato što je ovo prvi put da se pojavljujemo samostalno već i po prosjeku godina naših kandidata.

Svjesni smo (ne)mogućnosti utjecaja mjesnih odbora na vladajuću strukturu u gradu Delnicama, zato vam nećemo obećavati brda i doline. Nećemo se razbacivati dubokoumnim riječima i ušminkanim programčićima, nije da ga mi ne znamo složiti ili ti prepisati, kako je praksa na ovdašnjoj političkoj sceni. Znamo da je narodu dosta mlaćenja prazne slame. Stoga jedino što vam možemo obećati;bit ćemo drukčiji od drugih, trudit ćemo se uspostaviti komunikaciju s građanima i održavati je tijekom cijelog mandata, bit ćemo vaš glas! Pa ukoliko tog nedjeljnog popodneva ne budete imali pametnijeg posla, neće vas Bog kazniti prošetate li do izbornog mjesta i zaokružite možda broj 1 …ne bi bilo zgoreg da uputite bake i djedove 😉 Živili!”

Ivan Topić

HČSP Delnice

Nema komentara