• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP Švicarske daje podršku generalu Željku GlasnovićuHČSP-Švicarska-izbori-2015
Fenix Redakcija 30. listopada 2015.

Nakon Hrvatske čiste stranke prava (HČSP) BiH i podružnice HČSP-a Njemačke i Podružnica HČSP-a Švicarska dala je potporu umirovljenom hrvatskom generalu i povratniku iz Kanade Željku Glasnoviću koji se kandidira u XI. Izbornoj jedinici na listi Domoljubne koalicije.

– Naša jedina domovina Hrvatska nalazi se na velikoj prekretnici, nakon predsjedničkih izbora gdje smo se izborili za osobu koja voli svoju zemlju i narod, pred nama su parlamentarni izbori, koji također odlučuju o putu kojim će Hrvatska ići. A taj put je ove zadnje četri godine bio put zatiranja svega hrvatskog, bio je put progona mladih iz domovine, bio je put nesposobnih političara, bio je put u ponor kuda su nas vodili veliki meštri lažne socijaldemokracije u Hrvatskoj!

HČSP kao član Domoljubne koalicije vas poziva da na listi u XI. Izbornoj jedinici zaokružite broj 8. generala Željka Glasnovića. Pokažimo današnjoj vladajućoj garnituri, koja nas želi uvesti u “region” kako se voli Dom i narod, kaže se u priopćenju Podružnice HČSP-a Švicarske, kojeg potpisuje predsjednik Stjepan Špehar. U priopćenju se također upućuje podrška tajniku HČSP-a Luki Podrugu, koji je u X. Izbornoj jedinici na listi Domoljubne koalicije, da uđe u Hrvatski sabor kako bi se napokon i tamo mogao čuti istinski pravaški glas!

Fenix / Ivan Matić