• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP složno za generala GlasnovićaGlasnović-24
U priopćenju iz Kölna, kojeg potpisuje Povjerenik HČSP-a za Njemačku Bože Jakeljić, pojašnjava se kako u XI. Izbornoj jedinici mogu biti izabrana samo 3 zastupnika. General Glasnović može biti izabran samo ako što više glasača zaokruži redni broj 8. ispred njegova imena, tako da skupi najveći broj glasova.

U protivnom će biti izabrani oni koje su stranke stavile na prva mjesta na listama, piše Jakeljić i dodaje kako će se povratnik u Hrvatsku iz Kanade general Željko Glasnović znati boriti za Hrvatsku u Hrvatskom saboru kao što se borio u Domovinskom ratu.

Sad je prilika, udružimo se i svojim glasom omogućimo da general Glasnović dobije potreban broj preferencijalnih glasova i da se u Hrvatskom saboru bori za naše dobro, stoji u priopćenju Podružnice HČSP iz Kölna.

Podršku generalu Željku Glasnoviću iz Berlina je poslao i njegov vojnik a danas predsjednik HČSP BiH Tadija Ljubičić, vijećnik je u Općinskom vijeću Tomislavgrada, koji je najveći dio života proveo u Berlinu.

-Za razliku od većine vječnih “uhljeba”, general Glasnović neće šutjeti niti će ga se moći stranački disciplinirati, jer po svomu habitusu nije ni materijalista a ni cmizdravac, nije klimoglavac a niti će radi “stranačke stege” šutjeti kada bude u pitanju interes hrvatskoga naroda, kaže se u Ljubičićevu priopćenju.

Köln, 28.10.2015
Fenix-magazin.de / IM