• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP ODRŽALA SJEDNICU GLAVNOG STANA 

Dana 23. 12. 2021. u Zagrebu već tradicionalno u iščekivanju Božića održane su  XXIII. sjednica Glavnog stana i XV. sjednica Središnjeg odbora HČSP-a.

Na samom početku odslušana je hrvatska himna, a minutom šutnje odana je počast svim vitezovima koji su svoje živote dali za Hrvatsku u svakom njenom povijesnom trenutku s posebnim naglaskom na Domovinski rat.

Na sjednici Glavnog stana predsjednik stranke Davor Trbuha podnio je financijsko izvješće proračuna (prihodi i rashodi) za 2021. godinu te je Glavnom stanu predložio financijski plan i program za 2022. godinu.

Glavni stan jednoglasno je prihvatio financijsko izvješće proračuna za 2021.g. kao i prijedlog financijskog plana i programa za 2022. godinu.

Predsjednik stranke podnio je i izvješće o aktivnostima i ustroju stranke za 2021. kao i plan i program stranke glede aktivnosti i daljnjeg ustroja HČSP-a u nadolazećoj 2022. godini koja ne bude prema svima do sada pokazateljima niti malo laka, a prvenstveno se misli na stožerizaciju i nametnute Covid potvrde i mjere koje su sve gore, a što je od članova Glavnog stana isto tako jednoglasno prihvaćeno.

Glavni stan jednoglasno je donio odluku da će članarina za 2022. godinu iznositi 120,00 kuna kao i prethodnih godina.

Neposredno nakon sjednice Glavnog stana održana je i sjednica Središnjeg odbora HČSP-a čiji su članovi po Ustavu stranke isto tako  jednoglasno usvojili sve točke dnevnog reda predložene od strane predsjednika stranke i Glavnog stana HČSP-a.

Na kraju ovih svečanih sjednica već po običaju u iščekivanju Božića održan je tradicionalni Božićni domjenak HČSP-a na kojem su se članovi opustili u ugodnom blagdanskom i božićnom duhu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP