• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP ODRŽALA REDOVNU SJEDNICU GLAVNOG STANADana 03. srpnja 2023. godine HČSP je održala redovnu sjednicu Glavnog stana.

Na sjednici  se raspravljalo o internim stvarima stranke kroz period koji nam dolazi te su jednoglasno usvojeni svi prijedlozi koji moraju biti i obaveza za sve dužnosnike i članove stranke.

Podneseno je i financijsko izvješće proračuna (prihodi i rashodi) za razdoblje od 01. 01. do 30. 06. 2023. godine. Glavni stan jednoglasno je prihvatio financijsko izvješće kao i plan i program do kraja godine.

Podnesena su i izvješća o aktivnostima i ustroju stranke do sada , kao i plan i program stranke glede aktivnosti te daljnjeg ustroja HČSP-a do kraja godine koja ne bude niti malo laka zbog ljetne stanke i abnormalnih poskupljenja života u svakom smislu.

Raspravljalo se o daljnjem smjeru stranke koji i dalje mora biti dosljedan, ali sa više rada na terenu, sa jačim aktivnostima glede javnih tribina, srodnim strankama i udrugama koje zagovaraju vrijednosti obitelji, vjere i domovine. Potrebno i nužno je okretanje prema mladima u edukativnom i socijalnom smislu. Cilj je privući u stranku mlade ljude koji bi nam donijeli osvježenje samim time i razvoj stranke bez odmaka od naših temeljnih načela, ideala kao i izvornog pravaštva prilagođenog današnjem modernom vremenu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP