• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP ODRŽALA REDOVNU SJEDNICU GLAVNOG STANADana 24. 03. 2023. u Zagrebu je održana redovna sjednica Glavnog stana HČSP-a. Minutom šutnje odana je počast za sve hrvatske žrtve vojnike i civile poubijane u poraću 1945. godine od 08. svibnja pa nadalje s posebnim naglaskom na žrtve Bleiburga i Križnog puta pošto nam se sada bliže ti žalosni i bolni dani.

Prema dogovoru sa hrvatskim domobranima iz Zagreba već uobičajeno HČSP će 10. Travnja koji pada na Uskrsni ponedeljak dan uspostave nama svete NDH obilježiti na zagrebačkom groblju Mirogoj sa početkom u 11:00h na mjestu preoriranih grobova Ustaških vitezova uz prigodan protokol.

Nadalje na sjednici  se raspravljalo o internim stvarima stranke kroz period koji nam dolazi te su jednoglasno usvojeni svi prijedlozi koji moraju biti i obaveza za sve članove stranke.

Raspravljalo se o daljnjem smjeru stranke koji i dalje mora biti dosljedan, ali sa više rada na terenu, sa jačim aktivnostima glede javnih tribina. Potrebno je okretanje prema mladima u edukativnom i socijalnom smislu.
Cilj je privući u stranku mlade ljude koji bi nam donijeli osvježenje samim time i razvoj stranke bez odmaka od naših temeljnih načela, ideala kao i izvornog pravaštva prilagođenog današnjem vremenu.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP