• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP NA PROSVJEDU PROTIV COVID POTVRDADana 20. studeneg 2021. vodstvo Hrvatske čiste stranke prava na čelu sa predsjednikom stranke Davorom Trbuha, dopredsjednikom Josipom Opuhačom, članom Glavnog stana Lorenom Soče i pročelnikom za socijalna pitanja i mladež Tihomirom Totom, te mnogo članstvo prisustvovalo je na prosvjedu uz svoj hrvatski narod  na Trgu bana Josipa Jelačića protiv nametnutih COVID POTVRDA i iza kulisa najavljeno cijepljenje naše djece.

Vodstvo stranke uz članove i mnogobrojne okupljene mlade domoljube i pravaše krenulo je iz smjera Trga kralja Tomislava na Trg bana Jelačića gdje se spojilo sa druge dvije kolone koje su prema glavnom trgu krenule sa Trga Francuske revolucije i Trga žrtava fašizma i tako nakon dugo vremena napunile trg u cijelosti.

Za HČSP i sve okupljene ovo je prešlo svaku mjeru jer se nelegitimni i protuzakoniti stožer pretvorio u diktatorski i iznad zakona, a iza kojeg stoji vladajuća stranka na čelu sa premijerom Plenkovićem.

Stoga i dalje kao stranka, a prije svega kao ljudi, prijatelji, roditelji, braća i sestre Hrvatice i Hrvati pozivamo na zajedništvo, ustrajnost i građanski neposluh na ovu tiraniju koja nam je ponovo nametnuta kao naciji nakon samo 30. godina od jugo-srpske agresije. Moramo biti svjesni da nam je danas ova tiranija nametnuta od strane poslušnika Novog svjetskog poredka koji se nalaze na čelu Vlade RH i nametnutog stožera.

Isto tako moramo kao narod ustrajati i nastaviti borbu zajedno i cijepljeni i necijepljeni sa jednim ciljem, a to je ukidanje nametnutih covid potvrda, etiketiranje te svega ostalog što nam protuzakoniti stožer u skorije vrijeme sprema.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP