• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP: Alternative ima!8. studenoga – Alternative ima i Hrvatskoj trebaju promjene i u politici i među ljudima, poruka je to Hrvatske čiste stranke prava na predstavljanju liste kandidata u 10. izbornoj jedinici na splitskoj Rivi. Ako dobijemo povjerenje u Hrvatskom saboru, bit ćemo zastupnici hrvatskog naroda, a ne Haškog suda, ne briselske administracije, ne svjetske korporacije. Mislimo da Hrvatskoj treba čast, poštenje, dostojanstvo, obitelj, rad i sve za što se zalaže Katolička crkva, rekao je nositelj liste Luka Podrug. Kandidati stranke su, naglašava, sposobni i odlučni ljudi koji će promijeniti politiku i zaustaviti rasprodaju i uništenje Hrvatske, dodavši kako su načela i ideali stranke iznad pragmatike i trgovine.

HČSP štiti svetinje, a svetinje su, kaže prof. dr. sc. Branimir Lukšić, Domovinski rat, generali koji se nalaze u zatvoru jer su branili Hrvatsku, ali i nacionalna bogatstva.

Ono što je najvažnije, ističu, jest činjenica da će i nakon odlaska sa splitske Rive, nastaviti misliti i raditi ono što su i rekli.