• Twitter
  • Facebook
  • Feed

HČSP 22. lipnja 2011 organizira prosvjed u šumi BrezovicaHrvatska čista stranka prava će 22. lipnja 2011 organizirati kontra skup onima koji veličaju pokolj nad hrvatskim narodom, i koji slave ustanak protiv nas samih i naše države.

Držimo da se takvim orgijanjima mora stati na kraj, jer su to opasne laži koje nam prodaju „antifašisti“ a na žalost i cjelokupni državni vrh bez otpora nasjeda na njihove podvale.

Nakon dvadeset godina od rušenja velikosrpske jugo-tvorevine i uspostave samostalne Hrvatske, još niti jedan partizanski zločinac nije završio na vješalima, gdje mu je mjesto.

Niti jedan takav zločinac nije proveo ni jedan jedini dan u istražnom zatvoru, a vlasti su puna usta pravne države. Upravo žele zatvoriti poglavlje 23 pravosuđe i temeljna prava.

Takva vlast je zločinačka i čini kazneno djelo prikrivanja zločina nad Hrvatima. Taj zločin ne zastarijeva, ali kada predsjednik države Josipović štiti zločince poput Boljkovca i Manolića, koji kažu da je njihov zločin otišao u zastaru, jer su oni ubijali nakon rata, pa to nije ratni zločin, tko se može usprotiviti doktoru pravnih znanosti.

Takav stav jednog doktora pravnih znanosti, baca ljagu na pravni fakultet, a na položaj predsjednika države ljaga je ionako već odavno bačena u količinama koje će jako dugo trebati ispirati.

U Zagrebu, 2. lipnja 2011.

Nema komentara