• Twitter
  • Facebook
  • Feed

GOTOVINU SU OSUDILI LICEMJERNI HRVATIPiše: Luka Podrug, 18. travnja 2011

Što cmizdrite licemjeri, ulizice i prevrtljivci? Tko danas u Hrvatskoj, ako je stariji od osamnaest godina, može i smije biti iznenađen, zaprepašten ili šokiran sramotnom presudom haškog suda? Gdje su živjeli Hrvati, Hrvatine i Hrvatići zadnjih desetak godina sustavne dehrvatizacije Hrvatske?

Optužnica je napisana davno, napisana je u Zagrebu, Hrvatska je locirala, identificirala i transportirala svoje junake u haške i domaće kazamate. Prepuni su zatvori branitelja, skoro kao vlast izdajnika i četnika Nema cijene koju izrodi na vlasti nisu spremni platiti da bi se dodvorili zlatnom teletu europske unije. Spremni su vlastodršci locirati i uhititi još tisuće rodoljuba ako to od njih zatraže britanski vladari. Sve su to jasno i glasno kazali hrvatski izrodi još prije izbora, svakodnevno su kao domaći zadatak, provodili u djelo sustavno rastakanje hrvatske države, pa usprkos toga ili upravo zato hrvatski narod masovno glasuje za njih na izborima.

Stoga šutite svi vi licemjeri koji ste dva puta glasali za izdajnika Mesića iako ste znali za njegovu izdaju. Stidite se svi vi koji ste masovno glasovali za Sanadera i to nakon što je uhitio i izručio nevinoga Gotovinu. Prestanite cmizdriti za sudbinom Hrvatske, njenih vojnika i generala, svi vi koji i danas podržavate Josipovića iako znate da je koautor optužnica i najvjerniji haški suradnik.

Hrvati su zatvorili Gotovinu. Ružnije nego li su Židovi nekada između Barabe i Isusa izabrali Barabu, Hrvati su danas između čistog, nevinog i zaslužnog Gotovine i prljave, pokvarene i antihrvatske Europske unije izabrali Uniju.
Stoga šutite svi vi licemjeri koji ste odgovorni za ovakvu Hrvatsku, uživajte u trenutačnoj pobjedi, likujte sve dok vas ne dohvati opravdani bijes ostatka ostataka hrvatskih domoljuba.

Posebno je sramotno ponašanje čelnika krovnih braniteljskih udruga. U trenutku kada Gotovina nevin, žrtvovan i isporučen kao miraz krvnicima, dobiva zapravo doživotnu kaznu, na montiranom postupku kreiranom u vrhovima hrvatske vlasti, plaćenici na čelnim mjestima braniteljskih udruga bez trunke srama podanički plaze po Banskim dvorima izražavajući punu podršku mudroj oktroiranoj stranačkoj šefici, ne bi li jadnici zadržali i sačuvali mrvice sa podaničkog kastorskog stola. Tužno, sramotno i ponižavasjuće, posebno za hrvatske vojnike. Nije vaša stranka važnija od države, niti vaša fotelja od hrvatske budućnosti. Ukoliko nemate obraza izići na prosvjede, podržati ono malo preostalih idealista, zašto makar malo dostojanstva ne sačuvate i smjesta date ostavke, sada kada su vam ratni zapovjednici, zbog izdaje onih kojima se klanjate, nevini osuđeni. Valjda kazna nije dovoljno velika da bi makar jedan debelokožac zbog nje dao ostavku i odrekao se osobnih privilegija.

Da samo radi osobnih privilegija i stranačke pripadnosti su ti plaćenici na čelu udruga. Tko im daje pravo da u ime mene, pojedinca, branitelja i dragovoljca daju podršku Kosorici i uniji, kada sam ih ja za to ovlastio.

Debelokošci, ne govorite više u moje ime kada izdajničkoj vladi budete davali podršku. Recite im da još živi eto samo jedan branitelj koji im ne daje podršku, koji ih prezire, koji ih osuđuje, koji je protiv.

Umjesto da svi zajedno tražimo trenutnu ostavku i političku i kaznenu odgovornost za sve one koji su izdali i prodali sve poginule ponižene i utamničene Hrvate, naši podobni potkoženi braniteljski predstavnici izražavaju zgražanje nad pristiglim zlom, a ujedno zdušno i orkestrirano daju punu podršku kreatorima zla. Šizofreno, dvolično, pokvareno i licemjerno.

Rijetki, koji su godinama govorili otvoreno o Mesiću, Sanaderu, Josipoviću , Kosorici i sličnima, doživljavali su sustavni javni medijski i politički linč. Danas, kada se pokazalo kako su sve crne prognoze hrabrih proroka bile utemeljene, odjednom stvarni krivci, proizvođači i kreatori zla, navukoše maske naivnosti, zaprepaštenosti i začuđenosti. Te naivne maske moguće je budalama prodati još jedino u Hrvatskoj.

Hrvati, vi ste zatvorili Gotovinu. Ne Haag, ne Britanija, ne Nizozemska… nego vi Hrvati. Vi ste glasovali za izdajnike, vi će te Hrvatsku opet glasovima odvesti u novo ropstvo Europske Unije, usprkos sramotne presude. Po vašoj volji će Praljak dobiti još veću kaznu od Gotovine, radi vas u zatvoru trune Kordić, vi ste zatvorili Norca, Glavaša, Merčepa… radi vas je na slobodi Mesić, a nedodirljiv, Manolić, na oltaru vlasti Perković….

Stoga dragi moji Hrvati prestanite se licemjerno i dvolično zgražati nad sudbinom čestitog ali od vas kao Isus izdanog Gotovine, slavite ono za što glasujete, rušite ono za što su tisuće ginule, vratite se tamo gdje ste bili.
Preporučam vam u ovo sveto korizmeno vrijeme u velikom tjednu isčekivanja Uskrsa, preporučam vam da skinete maske susjećanja da udarite brigu na veselje i da svi odete na pevaljke po noći , a možete i na gay parade po danu.

Ostavite Gotovinu i druge hrvatske junake onima koji još vragu nisu prodali dušu, da skupa tuguju dok se ne saberu, povežu i dignu na novu borbu za hrvatsku slobodu, za konačni hrvatski Uskrs, ovaj put protiv domaćih izroda i licemjera.

U Splitu, na Cvjetnicu 2011. godine

Luka Podrug

Nema komentara