• Twitter
  • Facebook
  • Feed

GOJANOVIĆA ZA PREDSJEDNIKADok hrvatski rodoljubi dostojanstveno mole u Bleiburgu i hodočaste u Lourdes spremni na sveopći oprost zločincima, lijevi internacionalisti rigaju mržnju i u Jasenovcu i u Kumrovcu. Prve se sotonizira u javnosti jer su desni, a lijeve se slavi i glorificira. Očito ovo nije hrvatska Hrvatska, ovo jugoslavenska Hrvatska. Tisuće Titovih sljedbenika iz raznih država okupilo se ovih dana u Kumrovcu. Bio bi to samo bal vampira, da među komunističkim nakazama nisu dominirale jugoslavenske zastave i crvene zvijezde, one iste zastave i zvijezde pod kojima su počinjeni stravični zločini od Vukovara do Škabrnje. Upitno je koliko je to bio samo skup budala i luđaka koji slave zlo i zločinca, a koliko svjesna i namjerna provokacija s jugoslavenskim zastavama i crvenim zvijezdama. Dežurni moralizatori kojima smetaju i Crkva i Bog i Thompson i Hercegovci, a koji se povampire na svaki spomen hrvatskog imena, ostadoše nijemi na ovu stravičnu provokaciju. Policija i državno odvjetništvo će valjda napokon poduzeti potrebne mjere i kazniti jugoslavenske nakaze i predstavnike agresorske države i ideologije koja je pobila desetke tisuća Hrvata u Domovinskom ratu. Ubuduće se mora spriječiti održavanje ovakvih skupova. U protivnom će to prije ili kasnije morati učiniti oni koji su krvlju stvarali Hrvatsku, jer ovo je pljuvanje po svim žrtvama iz Domovinskog rata. Na djelu se potvrđuje teza izrečena u Bleiburgu: «Žrtva je spremna oprostiti krvniku, ali krvnik nije žrtvi». Zastrašujuća je količina mržnje koja dolazi od strane jugoslavenskih krvnika od kojih mnogi žive u Hrvatskoj, prema neovisnoj Hrvatskoj. Privilegirani paraziti okupljeni oko raznih subnora i antifašističkih ćelija, nelustrirani a amnestirani za stravične zločine opet prijete i vrijeđaju, provociraju i izazivaju posebno obespravljene, ponižene i odbačene hrvatske branitelje. Svake sile za vremena, treba poručiti njima a i njihovim zaštitnicima u sustavu vlasti. Blizu je dan kada će prijeći granicu strpljenja i kada će ih doseći ruka pravde. Hrvatska će prije ili kasnije postati pravna država i neće više tolerirati zaštićene «svete krave» iz jugoslavenskog sustava. Doći će dan kada će biti zabranjena društva i srušeni spomenici jugoslavenskog satrapa Tita, poznatog po izjavi kako će prije Sava poteći uzvodno nego Hrvatska postati država. Hrvatska je samostalna i neovisna, makar pretežno komunistička u središtima moći, iako Sava još ne teče uzvodno. Skoro će i crveni fašisti razni fumići, badovinci i njihovi nakoti iz medijsko političkog vučjeg čopora pred sud pravde, neki pred božji a neki pred hrvatski.

Zbog blage klime prema zločincima Hrvatska uzgaja posebnu, unikatnu sortu parazita. To su lažni svjedoci optužnica protiv hrvatskih branitelja i generala. Jedan takav dobro ugojeni lažni haaški svjedok, vratio se u pratnji policije i uz medijsku pompu ovih dana u Vodice. Navikli smo već od 45., 71. i 91 da ubojice, špijuni, lažni svjedoci i razni ljigavci koji za novac odrađuju prljav posao, imaju iznimnu policijsku zaštitu i postaju medijski junaci. Krvnici sa Bleiburga i križnih putova su postajali ministri i generali, špijuni iz 71. su postali borci za ljudska prava, progonitelji, udbaši, ubojice i lopovi su se pozapošljavali po predsjedničkim uredima, veleposlanstvima, državnim poduzećima i medijskim redakcijama.

Slijedom dosadašnje prakse nema straha za sudbinu najnovijeg plaćenog Jude Gojanovića. Kada smo već prvu haašku špiju, umjesto prijezira, nagradili mjestom predsjednika države, može i Gojanović biti makar načelnik Vodica ili predsjednik HHO ili kakve slične udruge za zaštitu ljudskih prava. Zar je on ružniji pokvareniji i prodaniji od Mesića, Čička, Puhovskog, Prodanovića… i ostalih članova vučjeg čopora, koji umjesto javnog prijezira i općeg gađenja, uživaju ugled, imaju novac, utjecaj i funkcije. U jugoslavenskoj Hrvatskoj vrijedi pravilo – što veći izrod to veća funkcija, zato predlažem Gojanovića za predsjednika.

Hrvatski list, 29. svibnja 2008. Luka Podrug