• Twitter
  • Facebook
  • Feed

EU – istina ili stvarnostDolazi referendum za ulazak Hrvatske u Europsku Uniju, a dolaze i zagovaratelji Europske Unije iz skoro istih svjetonazora političkih stranaka kako ovih na vlasti, tako i većinske opozicije u Saboru RH.

Potpuno je isti je odnos i SDP i HDZ prema građanima RH, braniteljima i hrvatskom iseljeništvu prema kojem se ponašaju kao neprijateljskoj emigraciji. Ako se naum i jednih i drugih ostvari onda će stvarno biti KUKU NAMA i kuku hrvatskom narodu, jer ujedinjena Europa radi lakšeg upravljanja predviđa podijeliti Uniju na regije, gdje hrvate čeka regija Jugozapadnog Balkana sa centrom u Beogradu. Kao domoljub koji je aktivno sudjelovao u stvaranju hrvatske države izričito se protivim ulasku u Europsku Uniju iz sljedećih razloga.

1. Jedan od najpoznatijih pisaca svijeta David Icke , na upit jednog hrvatskog novinara što misli o ulasku Hrvatske u Europsku Uniju, rekao je: „ To Vam je situacija u kojoj gledate kako se pred vašim očima ruši kuća, a vi tražite dopuštenje da se uselite u nju.“.

2. Svi bivši komunisti i jugo nostalgičari iz SDP i HDZ žele po bilo koju cijenu uvesti Hrvatsku u Europsku Uniju.

3. Nigel Farage dopredsjednik bloka Europskog parlamenta „Europa slobode i demokracije“ izjavio je u EU parlamentu da je EU podmitila političku klasu Hrvatske sa 320 milijuna eura da Hrvatska uđe u Europsku Uniju i da se pridruži „novoj Jugoslaviji“.

4. Američki veleposlanik u RH James Foley u posjetu Zadarskoj županiji izjavio je: „Ni SAD, ni bilo koja druga zemlja na svijetu ne bi, kao Hrvatska, predala svoje pobjedničke generale stranom sudu.“ . Hrvatski političari, da se dodvore EU, izdali su svoje branitelje, tako da se stječe dojam da bi i vlastitu majku prodali za šaku eura.

5. Političari koji zagovaraju ulazak Hrvatske u EU bore se za 400 visoko plaćenih radnih mjesta u EU birokraciji i nije ih briga što će biti sa narodom i državom.

6. Religijski socijalni nauk i idealisti radničkih pokreta su protiv globalizacije krupnog kapitala, gdje bogati postaju bogatiji, a siromašni sve siromašniji. Upravo se po cijelom svijetu događaju prosvjedi protiv korporativnog kapitalizma što je drugo ime za novo robovlasničko uređenje.

7. Za ulazak u EU, prihvaćaju se amoralni zakoni koji idu na štetu građana i tradicionalne obitelji.

8. Prema izvješću američke obavještajne agencije CIA, Europska Unija će se od 2014.g. do 2022.g. potpuno raspasti.

9. EU već puca po šavovima, pogledajte samo što se događa u Grčkoj, Italiji, Portugalu, Irskoj, Španjolskoj, Sloveniji i drugim zemljama članicama Europske Unije. Već nekoliko zemalja članica EU, ozbiljno razmatra izlazak iz EU i povratak nacionalnoj valuti.

10. Nesposobni ili zlonamjerni hrvatski političari misle da će ulaskom u EU riješiti ekonomske probleme. Zbog takve politike odrekli su se Gospodarskog pojasa na moru, uništili brodogradnju i poljoprivredu, resurse rasprodali, uništili gospodarstvo, tako da danas imamo vojsku nezaposlenih, a država je pred bankrotom.

11. Hrvatska kao kandidat za EU, već tri godine plaća članarinu Uniji u iznosu 800 milijuna eura godišnje. To je ukupno 2,4 milijarde eura, dok je iz pristupnih fondova EU primila samo 1,3 milijarde eura. U isto vrijeme Srbija koja nije kandidat za članstvo u EU, iz pristupnih fondova EU dobila je 3,5 milijarde eura.

12. Ulaskom u EU doći će do rasprodaje Hrvatske elektroprivrede, a to znači otpuštanje 5000 radnika i povećanje cijene električne energije.

13. Za ulazak u EU odnarođeni hrvatski političari odriču se nacionalnih interesa i trguju državnim teritorijem (granica sa Slovenijom).

14. Ulaskom u EU Hrvatska će morati primiti između 100 000 do 200 000 azilanata iz Azije i sjeverne Afrike, što će narušiti demografsku strukturu Hrvatske.

15. Za ulazak u EU odnarođeni političari novcem poreznih obveznika obnavljaju četnički spomenik u Srbu, a od 19600 zahtijeva da se četnikovanje u Domovinskom ratu prizna u radni staž za mirovinu odobreno je preko 90%.

16. Odnarođeni hrvatski političari ne žele proglasiti Amnestiju za hrvatske branitelje Domovinskog rata, dok za Srbe vrijedi Zakon o oprostu. Progon hrvatskih branitelja se i dalje nastavlja što vidimo na primjeru Đura Brodarca, Veljka Marića, generala Slobodana Praljka, Ante Gotovine, Mladena Markača i drugih.

puk. Pero Grkeš, povjerenik HČSP-a za Dubrovačko neretvansku županiju i član Glavnog stana