• Twitter
  • Facebook
  • Feed

Duga Resa: Mladež HČSP-a opet na udaru policijeUmjesto da se policija bavi ozbiljnim stvarima, ona opet maltretira mlade domoljube iz redova Mladeži HČSP-a. Naime, nakon što se u medijima pojavila vijest o išaranom antifašističkom spomeniku u Dugoj Resi, tamošnja policija je brže-bolje krenula provoditi istragu nad dugoreškoj Mladeži HČSP-a. Policija ponajviše provodi istragu nad onim članovima Mladeži koji su 27. prosinca 2011. bili na obljetnici smrti Jure Francetića u Slunju. Na pitanje, hoće li provesti istragu i nad članovima drugih stranaka, policija nije imala odgovor.

Ovim činom policija još jednom dokazuje da se u svom poslu ponaša krajnje nekorektno i pristrano. Niti prema jednoj stranci u Hrvatskoj se policija ne ponaša kao što se ponaša prema Hrvatskoj čistoj stranci prava. No, ovo je i dokaz da je HČSP predvodnica hrvatske nacionalističke mladeži i nezaobilazan društevni faktor u Hrvatskoj. Upravo si zbog toga policija daje za pravo da se prema HČSP-u ne ponaša kao prema ostalim političkim strankama, već kao prema glavnom državnom neprijatelju. Opet je domoljublje glavni državni neprijatelj, baš kao u vrijeme najcrnijeg jugokomunizma.

Našim članovima diljem Hrvatske poručujemo da još više ustraju u borbi za svoj Dom i da se ne plaše jeftinih zastrašivačkih metoda kojima režim nastoji uništiti sve što je hrvatsko.

Režimskoj policiji poručujemo da se kani naše Mladeži, a ako im treba popis zločinaca, rado ćemo im ga dostaviti. Prvi na tom dugom popisu je antifašistički koljač iz Duge Rese, Josip Boljkovac.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

Glavni stan Mladeži HČSP-a